IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

MASTER створить систему для управлінського обліку в рослинництві для ТОВ «Волинь-зерно-продукт» (ТМ «Вілія»)

2020.08.05
Новини
Агросектор і харчова промисловість
Фінанси
MASTER створить систему для управлінського обліку в рослинництві для ТОВ «Волинь-зерно-продукт» (ТМ «Вілія»)

ТОВ «Волинь-зерно-продукт» (ТМ «Вілія») заснована в 2001 році. Компанія обробляє майже 40 тисяч гектарів посівних площ і виробляє близько 200 тисяч тонн продукції на рік.

Для планування, обліку і аналізу виробничих процесів в компанії шукали систему, яка допомогла б оптимізувати роботу всіх підрозділів в рослинництві. Для розробки і впровадження нової системи вибрали MASTER від IT-Enterprise.

MASTER розробить для ТОВ «Волинь-зерно-продукт» рішення, яке буде спеціалізуватися на плануванні, моделюванні та обліку.

Система дозволить більш ефективно використовувати сільськогосподарську техніку і ключові матеріальні ресурси, швидко розраховувати ключові показники ефективності і проводити моделювання за «what-if» сценаріями.

Це дасть можливість приймати оптимальні управлінські рішення в режимі реального часу.

«Через специфіку агробізнесу, оптимальне планування і моделювання є критичним в цій сфері: помилки в плануванні площ і посівів стоять особливо дорого, адже на природні фактори і сезонність вплив людини обмежений.

Компетенції і підходи, запропоновані MASTER, дозволять ТОВ «Волинь-зерно-продукт» бути впевненими, що план буде розрахований оптимально і своєчасно, а при зміні умов буде оперативно перерахований.

Продукт MASTER дозволяє зручно і швидко сформувати різні варіанти плану посіву і моделювати їх з урахуванням різних факторів — наприклад, неврожаю та зміни курсу валют», — коментує Андрій Кушнір, керівник проєктів IT-Enterprise і MASTER.

Компанії планують ввести систему в промислову експлуатацію в третьому кварталі 2020 року.

Новини
Агросектор і харчова промисловість
Фінанси