IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Міжнародний промисловий концерн BALLU INDUSTRIAL GROUP вибрав рішення IT-Enterprise Smart Factory для управління безлюдним виробництвом

2020.08.19
Новини
Машинобудування
Виробництво
Міжнародний промисловий концерн BALLU INDUSTRIAL GROUP вибрав рішення IT-Enterprise Smart Factory для управління безлюдним виробництвом

BALLU INDUSTRIAL GROUP експортує кліматичну продукцію під торговою маркою Ballu в 37 країн світу. У компанії планують значно розширити ринки присутності та продуктову лінійку протягом найближчих декількох років. Для перебудови і оптимізації бізнес-процесів на одному з виробничих майданчиків в Китаї BALLU INDUSTRIAL GROUP вибрав рішення IT-Enterprise Smart Factory.

 IT-Enterprise стане одним з ключових елементів проекту по цифровій модернізації заводу Foshan Shunde Big Climatic Manufacture (КНР, провінція Гуандун, міський округ Чжуншань). Кінцеве рішення включає модулі для управління безлюдним виробництвом, номенклатурою продукції, управління контролем якості та предиктивним обслуговуванням устаткування. Для усунення впливу людського фактора IT-Enterprise побудує наскрізну систему виконання виробничих планів від датчиків обладнання до BI-аналізу з елементами IIoT, AR і VR.

«У сучасному світі конкурують не підприємства і продукти, конкурують системи, під керуванням яких вони створюються. Широка модернізація виробництва повинна стосуватися не тільки виробничих ліній, але й включати створення та впровадження сучасної системи управління – Smart Factory. Її завдання – побудувати наскрізний безперервний ланцюжок управління цінністю від виявлення потреб ринку до проектування і виробництва продукції, доставки її клієнту і післяпродажного обслуговування. Ми раді працювати над проектом для BALLU INDUSTRIAL GROUP – компанії, яка усвідомлює цінність концепції Smart Factory і вважає побудову цієї системи одним їх пріоритетних векторів свого розвитку», - коментує Володимир Михайлов, технічний директор IT-Enterprise.

Проект стартував в липні 2020 року, поетапне введення системи в експлуатацію почнеться восени 2020 року. Очікується, що система повноцінно охопить всі виробничі процеси в 2021 році.

________________

Foshan Shunde Big Climatic Manufacture (КНР, провінція Гуандун, міський округ Чжуншань) – найбільший виробник побутового та професійного теплового обладнання в складі промислового концерну Ballu Industrial Group. Світовий лідер у виробництві електричних конвекторів. Виробнича потужність - 2,5 млн приладів на рік. Пропонує свою продукцію на території Східної Європи й Південно-Східної Азії.

Ballu Industrial Group – міжнародний промисловий концерн, який об'єднує 4 високотехнологічні виробничі майданчики. Спеціалізується на розробці й виробництві побутового та промислового кліматичного обладнання, в тому числі повітряних завіс, теплових гармат, конвекторів, систем кондиціонування і вентиляції, зволоження й очищення повітря, промислових каркасно-панельних вентиляційних агрегаторів, чілерів і ін. Займає провідні позиції на ринках кліматичного обладнання країн Східної Європи. Загальна виробнича потужність перевищує 7,5 млн одиниць продукції на рік.

Офіційним ексклюзивним дистриб'ютором Ballu Industrial Group в Україні є компанія ТОВ «ТД Клімат Країни» ballu.in.ua. Продукція Ballu широко представлена ​​на сайті rozetka.ua, а також в інших маркетплейсах і торгових мережах побутової техніки.

Новини
Машинобудування
Виробництво