IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Корпорація Біосфера впровадила рішення Рекрутинг від IT-Enterprise і максимально модернізувала процес пошуку найкращих кадрів

2023.02.09
Новини
Виробництво DGO та FMCG
Персонал
Корпорація Біосфера впровадила рішення Рекрутинг від IT-Enterprise і максимально модернізувала процес пошуку найкращих кадрів

Корпорація Біосфера впровадила рішення Рекрутинг від української продуктової компанії IT-Enterprise та максимально модернізувала процес пошуку найкращих кадрів. Тепер пошук кандидатів на вакансії займає в рази менше часу, а процес оформлення нового співробітника став ще більш технологічним. За 4 місяці співпраці команди IT-Enterprise з HR та IT-департаментами корпорації Біосфера було впроваджено цілу низку рішень, які можуть стати зразковими для галузі. 

“Викликає повагу, що команда “Біосфера” продовжує інтенсивно впроваджувати сучасні рішення, і ми бачимо, що компанії-лідери роблять сильну ставку на цифровізацію як на один з базових елементів збереження і розвитку бізнесу”, відзначив Олег Щербатенко, СЕО IT-Enterprise. 

Так у процесі роботи були впроваджені такі рішення “Рекрутингу від IT-Enterprise”, які дозволяють швидко формувати власну базу кандидатів і співробітників:

  • додавання вподобаних кандидатів у свою базу з сайтів пошуку роботи та із соціальних мереж;
  • інформування учасників бізнес-процесу з підбору персоналу про хід роботи над закриттям вакансії;
  • публікація вакансій на сайтах пошуку роботи та в соціальних мережах;
  • отримання інформації щодо результатів спілкування з кандидатами;
  • регламентація бізнес-процесу підбору персоналу від формування “заявки на підбір персоналу” до “наказу прийняття на роботу”;

Більше про кейс IT-Enterprise і Біосфера з кейсом можна ознайомитися тут.

Українська продуктова компанія IT-Enterprise продовжує другий етап пвпровадження ERP-системи в АТ Укрпошта. З початку повномасштабної війни здійснила низку критично важливих для країни проєктів. Активно проводить цифрування бізнес-процесів українських та іноземних компаній, що забезпечує більшу ефективність і стійкість процесів у ситуації військової агресії.

Корпорація Біосфера має 13 власних і 10 дистрибутивних брендів, 1000+ найменувань продукції, 40 млн одиниць продукції продається щомісяця, працюють  виробничо-логістичні комплекси у Дніпрі, Фастові, Летичеві. Експортний ринок продукції охоплює більше 30 країн з регіонів Східної, Центральної та Північної Європи, Середньої та Центральної Азії, Південної Америки, Африки.

Новини
Виробництво DGO та FMCG
Персонал