IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise спільно з платформою «Мурашина логістика» напрацювали рішення для підвищення ефективності логістики

2022.09.05
Новини
Логістика, перевезення, транспортування
Закупівлі та склад
IT-Enterprise спільно з платформою «Мурашина логістика» напрацювали рішення для підвищення ефективності логістики

Команда IT-Enterprise домовилася про поглиблення співробітництва з компанією ANT-Logistics, розробником онлайн-платформи для розрахунку оптимальних маршрутів доставляння «Мурашина логістики». 

Об’єднання компетенцій двох компаній дозволить запропонувати українським логістичним компаніям кращі IT-рішення різного формату. Ці сервіси забезпечать власникам бізнесу та управлінцям успішне керування процесами та підвищать ефективність використання транспортних ресурсів. Зокрема контролювати загальний пробіг транспортних засобів, транспортні витрати, час, необхідний логісту на планування маршрутів тощо.

Хмарний сервіс ANT-Logistics дозволяє користувачеві виконати налаштування понад 60 параметрів і обмежень, що сприяє формуванню реалістичних маршрутів як за витратами, так і за часом прибуття в адресні пункти клієнтів. Та ефективно закривати найскладніший етап в ланцюжку постачання логістику останньої милі.

Що говорять в компаніях

Перед тим як підписати партнерську угоду про спільні дії, проєктні команди IT-Enterprise і «Мурашиної логістики» пройшли етап співпраці. Так, на замовлення компанії фахівці IT-Enterprise влітку 2022 року реалізували інтеграцію з хмарною системою розрахунку оптимальних маршрутів доставляння продукції «Мурашина логістика». 

В рамках виконання даної задачі «Мурашина логістика» надала фахівцям IT-Enterprise безплатний доступ до сервісу та здійснювала підтримку розробників у реалізації задач інтеграції. 


«Повномасштабна війна зруйнувала сталі маршрути, перед логістами стоїть надскладна задача доставляти товари та вантажі у ситуації фактичного хаосу. Ми маємо IT-інструменти, які можуть працювати на виконання цієї складної задачі, з урахуванням нових підходів до оперативності керування процесами та новим рівнем необхідності планувати ресурси (паливо, час, витрати на запчастини тощо),
відзначає Тарас Кахній, керівник проєктів в IT-Enterprise. Тому ми дуже цінуємо компетенцію команди компанії «Мурашина логістика» і бачимо значний потенціал в цій співпраці. Мають виграти всі, і споживачі, в першу чергу». 

«Співпраця ANT-Logistics з IT-Enterprise це вагомий крок до підвищення рівня ефективного управління транспортом. Будь-яка компанія зможе швидко автоматизувати логістику, використовуючи комплексне рішення: IT-Enterprise допоможуть обрати найкращий софт, а ANT-Logistics швидко впровадить та налаштує роботу хмарної системи управління транспортом. При невеликих початкових вкладеннях клієнт отримає значну економію в логістичних процесах, додаткові можливості контролю співробітників та аналітичну звітність», розказує Олексій Приймак, співзасновник та директор з продажів «Мурашиної логістики».

З початку 2022 року команда IT-Enterprise вже здійснила низку проєктів по цифруванню процесів в Українських компаніях лідерах галузі. Зокрема, було завершено перший етап впровадження ERP-систем в АТ Укрпошта та розпочато роботу над другим етапом, впроваджено управління обладнанням за допомогою мобільного застосунку в Lantmännen (АХА), реалізовано низку проєктів, які допомагають у релокації компаній.

Новини
Логістика, перевезення, транспортування
Закупівлі та склад