IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

PROMINVEST PLASTIC буде управляти складом та обліком на виробництві за допомогою IT-Enterprise

2020.09.01
Новини
Кабельно-дротова, металовиробнича промисловість
Виробництво
PROMINVEST PLASTIC буде управляти складом та обліком на виробництві за допомогою IT-Enterprise

PROMINVEST PLASTIC є одним з лідерів в області розробки і виробництва кабельних термостійких компаундов для автомобільної промисловості, атомних електростанцій, інфраструктури об'єктів метрополітену, суднобудування, нафто- і газовидобутку та інших об'єктів будівництва.

Основне завдання проекту – допомогти компанії в реальному часі керувати складськими і виробничими залишками на заводі в Рубіжному з центрального офісу в Харкові. Для цього команда IT-Enterprise запровадить єдину систему управління запасами. Завдяки модулю для управління складом в PROMINVEST PLASTIC побудують прозорий процес управління складським господарством та зможуть більш ефективно управляти товарно-матеріальними цінностями.

В системі працюватимуть 15 співробітників компанії PROMINVEST PLASTIC, які знаходяться в центральному офісі та на виробничому майданчику. Проект планують реалізувати в прискореному режимі за 4 місяці, систему введуть в експлуатацію у вересні 2020 року.

"Величезний досвід IT-Enterprise на підприємствах кабельної галузі та рекомендації їх клієнтів підштовхнули нас до вибору цієї команди", – говорить Ігор Карпов, директор з продажів і маркетингу та керівник проекту PROMINVEST PLASTIC.

"Ефективне управління логістично-складськими процесами дає компаніям значну перевагу перед конкурентами: підвищується рівень обслуговування клієнтів, скорочуються витрати на управління запасами. Сучасні системи для управління складом впроваджуються за лічені тижні і відразу демонструють результати ", – коментує Дмитро Шаповалов, керівник напрямку індустріальних бізнес-рішень IT-Enterprise.

Новини
Кабельно-дротова, металовиробнича промисловість
Виробництво