IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Advantech, IT-Enterprise та ПРОКСИС™ оголошують про розробку спільного продукту для цифрової трансформації промислових компаній в епоху пост-COVID

2020.09.24
Новини
Машинобудування
Виробництво
Advantech, IT-Enterprise та ПРОКСИС™ оголошують про розробку спільного продукту для цифрової трансформації промислових компаній в епоху пост-COVID

Компанія IT-Enterprise підписали тристоронню угоду з Advantech Co., Ltd., світовим лідером в області промислового IoT (інтернету речей), nf компанією ПРОКСИС™, українським дистриб'ютором автоматизації і партнером Advantech, про спільне створення рішення Industrial IoT Edge to Cloud. Головна мета цієї угоди – відкрити доступ до прогресивних послуг і рішень IIoT для широкого кола промислових підприємств в Україні та світі.

Advantech є визнаним світовим лідером промислових IoT-рішень і створив партнерську екосистему для багатьох вертикальних ринків. ПРОКСИС™ – багаторічний партнер Advantech і відомий дистриб’ютор автоматизації в Україні, що успішно освоює нові ринки та ідеї.

Дарія Ву, менеджер з продажів Advantech Industrial IoT Group, заявила, що Україна володіє потужною виробничою базою, яка забезпечує більше ніж половину ВВП України з переважанням важкої промисловості, а також дуже якісною системою освіти, займає четверте у світі місце за кількістю фахівців з дипломами у сфері високих технологій і визнана колискою IТ-талантів. З огляду на ці фактори, Advantech розвиває співпрацю з українськими партнерами по спільній розробці рішення Industrial IoT Edge to Cloud, реагуючи на тенденцію поширення цифрової трансформації в постпандеміческом світі.

Цифрова трансформація, заснована на нових принципах прийняття рішень з використанням великих даних, вимагає наявності екосистеми програмного та апаратного забезпечення для безперебійної розробки, впровадження та подальшої роботи. Нове рішення буде створюватися з використанням обладнання і технологій Advantech і IT-Enterprise за експертної та логістичної підтримки ПРОКСИС™. Очікується, що рішення допоможе промисловим компаніям оцінити цифрову трансформацію, останню галузеву тенденцію ери IIoT, і скоротить шлях до Industry 4.0 в постпандемічному світі.

Новини
Машинобудування
Виробництво