IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Система електронного документообігу Львівської міської ради на базі IT-Enterprise перемогла у конкурсі від Міністерства цифрової трансформації України

2020.10.20
Новини
Система електронного документообігу Львівської міської ради на базі IT-Enterprise перемогла у конкурсі від Міністерства цифрової трансформації України

Місто Львів здобуло перемогу у конкурсі «Дієва Громада» від Міністерства цифрової трансформації України у номінації «Кращий документообіг». Конкурс є першим етапом оцінки цифрової трансформації міст та областей для написання майбутньої стратегії цифрової трансформації регіонів.

«Система електронного документообігу є основоположною інформаційною системою для реалізації управлінських процесів в органі місцевого самоврядування. З початку 2020 року у Львівській міській раді запрацювала оновлена система електронного документообігу на базі програмного забезпечення IT-Enterprise.

На противагу попереднім системам електронного документообігу, що діяли в міській раді раніше та забезпечували лише реєстрацію документів, існуюча система є модульною та забезпечує реалізацію різних галузей управління, має потенціал до масштабування та взаємодії з іншими сервісами", — зазначають в управлінні ІТ ЛМР.

Електронний документообіг від IT-Enterprise запрацював у Львівській міській раді з початку 2020 року. Запровадження системи документообігу забезпечило пришвидшення внутрішніх управлінських процесів і допомогло побачити шляхи підвищення ефективності структурних підрозділів. Наразі сформовано план щодо розширення функціонування системи.

Докладніше про те, як Львівська міська рада впроваджувала електронний документообіг, читайте у нашому кейсі.

Новини