IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Олексій Щербатенко презентував членам CEO Club стратегію покращення цифрової безпеки бізнесу

2022.09.02
Новини
Виробництво DGO та FMCG
Бухгалтерія
Олексій Щербатенко презентував членам CEO Club стратегію покращення цифрової безпеки бізнесу

Олексій Щербатенко, співзасновник компанії IT-Enterprise, презентував членам CEO Club Ukraine експертне бачення поточної ситуації з цифровою безпекою Українських компаній та запропонував шляхи покращення захисту даних і бізнес-процесів. 

Під час закритої конференції, 31 серпня 2022 року, члени CEO Club Ukraine обговорили такі аспекти діяльності Українського бізнесу як консолідована та остаточна відмова на всіх рівнях від токсичного програмного забезпечення російського походження. Говорили про те як спонукати партнерів та інші компанії здійснювати перехід на безпечне і надійне програмне забезпечення, як за допомогою цифрових інструментів зберегти та розвивати компанію під час повномасштабної війни. 

«За 6 місяців повномасштабної війни власники та менеджмент Українського бізнесу продемонстрував надзвичайну волю до збереження і розвитку. Попри неймовірно складні обставини і неповоротні втрати, бізнес бореться, рухається високими темпами, шукає найкращі рішення. Я бачу це зокрема по темпах цифрової трансформації. І такі дії викликають повагу і захоплення у всього світу, відзначив Олексій Щербатенко. Вітчизняний бізнес зараз виходить на новий рівень якості управління. І дуже добре, що в Україні IT-галузь є однією з найсильніших на континенті та українські фахівці мають рішення і напрацювання для всіх поточних задач».

Як повідомлялося раніше, компанія IT-Enterprise успішно завершила перший етап впровадження ERP-системи в АТ Укрпошта і перейшла до другого етапу проєкту, а в перші тижні війни команда IT-Enterprise запустила надважливий для країни проєкт спеціальну автоматизовану систему платежів спільно з АТ Укрзалізниця, обласними військовими адміністраціями (ОВА), Міністерствами та Офісом Президента України.

Новини
Виробництво DGO та FMCG
Бухгалтерія