IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

MASTER:HoReCa — галузеве рішення для ведення обліку в готелях, ресторанах, кафе

2018.10.24
Новини
Бухгалтерія
MASTER:HoReCa — галузеве рішення для ведення обліку  в готелях, ресторанах, кафе

Лінійка програмних продуктів MASTER поповнилася галузевим рішенням для ведення бухгалтерського обліку підприємств сфери послуг гостинності: готелів, ресторанів, кафе/кейтерингів.

MASTER:HoReCa має зручний функіонал, розроблений під потреби готельно-ресторанного бізнесу, відповідає вимогам чинного законодавства та має широкі можливості використання.

Галузеве рішення складається із базового програмного продукту MASTER:Бухгалтерія та функціональних розширень — Готельний комплекс і Ресторанний комплекс.

Функціональні розширення технічно реалізовано через інтеграцію — додатки-конектори із програмними продуктами для управління відповідним типом бізнесу.

СКЛАД ПРОГРАМНОГО ПРОДУКТУ MASTER:HORECA

  • Програмний продукт MASTER:Бухгалтерія охоплює всі ділянки бухгалтерського та податкового обліку та складається з функціональних модулів: БАНК І КАСА, ПРОДАЖІ, ПОКУПКИ, СКЛАД, ВИРОБНИЦТВО, ОЗ і НМА, ПОДАТКОВИЙ ОБЛІК, ЗАРПЛАТА, КАДРИ, ОПЕРАЦІЇ, ЗВІТИ та із базових модулів ДОВІДНИКИ та АДМІНІСТРУВАННЯ.

  • Функціональне розширення РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС для автоматизації відображення в бухгалтерському обліку доходів від реалізації послуг ресторанного бізнесу.
    Розширення РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС технічно реалізовано як інтеграція через додаток-коннектор із програмними продуктами для автоматизації роботи ресторанів, такими як R-KEEPER.
    Функціонал розширення РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС охоплює:
    — реалізацію товарів та послуг;
    — склад страв;
    — імпорт даних продукта-інтегратора;
    — налаштування імпорту із продукта-інтегратора;
    — документи.
    Розширення призначено для ресторанів, кафе, кейтеренгів та інших підприємств ресторанного бізнесу.

  • Функціональне розширення ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС для автоматизації відображення в бухгалтерському обліку доходів від реалізації послуг проживання.
    Розширення ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС технічно реалізовано як інтеграція через додаток-коннектор із програмними продуктами для автоматизації управління готелем, такими як FIDELIO.
    Функціонал розширення ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС охоплює:
    — реалізацію послуг;
    — імпорт даних із програмного продукта-інтегратора;
    — налаштування імпорту із програмного продукта-інтегратора;
    — автоматичне формування актів виконаних робіт на підставі завантажених даних. 

Для замовлення MASTER:HORECA, зайдіть на сторінку програмного продукту та заповніть форму замовлення внизу сторінки або звертайтеся до Команди з продажів MASTER-рішень: тел.: +38 (044) 333 444 7 або email: support@masterbuh.com

З технічних питань звертайтеся у Центру підтримки MASTER: тел.: +38 (044) 333 444 7 або email: sales@masterbuh.com

З питань партнерських продажів звертайтеся до Команди по роботі з партнерами: тел.: +38 (044) 333 444 7 або email: partners@masterbuh.com

Новини
Бухгалтерія