IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise представив рішення на XVII Форумі фінансових директорів

2018.10.25
Новини
Фінанси
IT-Enterprise представив рішення на XVII Форумі фінансових директорів

Руслан Назаренко, керівник проектів IT-Enterprise, виступив на XVII Форумі фінансових директорів з презентацією на тему “Цифрова трансформація - акселерація корпоративної ефективності”.

Форум фінансових директорів - захід, що зібрав більше 500 фінансових підприємств України. Більше 16 років фахівці передових підприємств збираються разом для обміну досвідом і обговорення кращих практик.

Реальністю сьогодення є стрімкий розвиток інноваційних технологій управління інформацією і бізнес-процесами підприємств. Це епоха четвертої промислової революції і цей період є переломним для України. Протягом пострадянської еволюції український бізнес виявляє надмірну пересторогу стосовно інновацій, «дідівські підходи» управління ще й досі панують на теренах нашої Батьківщини. Це вельми загрозлива ситуація з огляду на виживання і укріплення української економіки.” - Руслан Назаренко, Керівник проектів IT-Enterprise.

Збільшення прибутковості підприємств за допомогою нових технологій - один з головних питань Форуму цього року. У своєму виступі Руслан Назаренко підкреслив важливість інвестицій у технології Industry 4.0 вже сьогодні.

IT-Enterprise співпрацює з найбільш активними підприємцями України, які впроваджують провідні тренди управління бізнесом. Значимість впровадження новітніх технологій доводять реалізовані кейси на підприємствах України, представлені компанією на Форумі фінансових директорів.

 

Новини
Фінанси