IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

КОНЦЕРН "УКРОБОРОНПРОМ" СКОРОТИВ ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ТЕНДЕРНИХ ПРОЦЕДУР НА 80 ВІДСОТКІВ

2015.07.13
Новини
Машинобудування
Закупівлі та склад
КОНЦЕРН "УКРОБОРОНПРОМ" СКОРОТИВ ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ТЕНДЕРНИХ ПРОЦЕДУР НА 80 ВІДСОТКІВ

Запровадження системи електронних закупівель дозволило державному концерну "Укроборонпром" скоротити терміни проведення тендерів та заощадити значні кошти.

За допомогою електронного майданчика Smart Tender.biz Концерн провів практично 10 тисяч онлайн-аукціонів та скоротив термін проведення тендерних процедур до 5 днів.
"Стандартна тендерна процедура тривала від 21 до 43 днів. Ми скоротили проведення таких процедур до п’яти днів — це по-перше. По-друге, сума економії коштів — 171 мільйонів гривень. Це сума коштів, яка залишилась безпосередньо на підприємствах з одної сторони, але з другої сторони, якщо ми говоримо про корупцію, яка існувала на підприємствах, — ці кошти не потрапили комусь в кишені", — відзначив Сергій Пінькас, заступник генерального директора "Укроборонпрому".
На Smart Tender.biz електронні тендери проводять практично всі підприємства Концерну — Науково-виробничий комплекс "Іскра", "Новатор", "Авіакон", Львівський бронетанковий завод, Ізюмський приборобудівний завод, Житомирський бронетанковий завод, Красилівський агрегатний завод Миколаївський бронетанковий завод, Завод імені В.А. Малишева, Київський бронетанковий завод та багато інших підприємств.

Новини
Машинобудування
Закупівлі та склад