IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

НІБУЛОН ЗАПУСТИВ ЕЛЕКТРОННИЙ ТЕНДЕРНИЙ МАЙДАНЧИК IT-ENTERPRISE

2015.07.10
Новини
Агросектор і харчова промисловість
Закупівлі та склад
НІБУЛОН ЗАПУСТИВ ЕЛЕКТРОННИЙ  ТЕНДЕРНИЙ МАЙДАНЧИК IT-ENTERPRISE

У січні 2015 року на "НІБУЛОН" поетапно стартував комплексний проект впровадження корпоративної системи управління IT-Enterprise. У рамках проекту свою роботу розпочав електронний торговий майданчик НІБУЛОН. Онлайн-закупівлі дозволять мінімізувати витрати, модернізувати процеси та підвищити ефективність роботи в цілому.
Тендери на сайті до проходження процедури акредитації доступні тільки для перегляду, без можливості подачі комерційних пропозицій. Після акредитації та отримання пароля постачальники можуть ознайомитись зі всіма тендерами та подавати комерційні пропозиції за допомогою сайту http://tender.nibulon.com. Для заповнення заявки на акредитацію постачальники повинні зареєструватись.
"Наша компанія перебуває в постійному розвитку - як в кількісному, так і в якісному аспекті, — аргументує генеральний директор ТОВ СП "НІБУЛОН" Олексій Вадатурский. — Щорічно, як і належить лідеру вітчизняного аграрного ринку, ми ставимо перед собою все більш масштабні завдання. Каменем спотикання в досягненні цієї мети являється практика удосконалення керуючих процесів. Важливий крок на шляху удосконалення — початок поетапного запровадження корпоративної системи управління IT-Enterprise".

Новини
Агросектор і харчова промисловість
Закупівлі та склад