IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Агрохолдинг «Астарта-Київ» розпочав діджиталізацію бізнес-процесів управління основними виробничими фондами з IT-Enterprise

2021.01.13
Новини
Агросектор і харчова промисловість
Ремонти і обслуговування
Агрохолдинг «Астарта-Київ» розпочав діджиталізацію бізнес-процесів управління основними виробничими фондами з IT-Enterprise

Група компаній «Астарта-Київ» обрала рішення SmаrtEAM від IT-Enterprise для управління основними фондами. Пілотний проект розрахований на 5 цукрових заводів, у майбутньому його тиражуватимуть на інші активи компанії.

«Астарта-Київ» — один із найбільших вертикально інтегрованих агроіндустріальних холдингів в Україні. Компанія займається виробництвом цукру (національний лідер), індустріального молока (№1 в Україні), переробленням сої (№2 на вітчизняному ринку) та іншими напрямами агропромисловості.

Група компаній «Астарта-Київ» обрала SmаrtEAM від IT-Enterprise для управління основними фондами. Проєкт розраховано на один рік, серед основних цілей: 

  • підвищити ефективність використання виробничих фондів підприємства;
  • підвищити якість ремонтів, знизити аварійність і зменшити позапланові простої основного технологічного обладнання;
  • оптимізувати витрати на технічне обслуговування і ремонт виробничих фондів;
  • підвищити прозорість використання коштів ремонтного фонду на підприємстві.

Команда IT-Enterprise планує створити єдину базу із загальними нормативами і запровадити повноцінний комплекс з набором усіх функцій системи SmartEAM. Нову базу знать, опис обладнання, його склад і методики обслуговування надалі можна буде використовувати на інших підприємствах групи. 

«Ми розуміємо, що цифровізація є конкурентною перевагою в сучасному світі, оскільки вона дозволяє здійснювати контроль за виробничими процесами. Саме тому побудова ефективного управління основними виробничими фондами з використанням системи SmartEAM є нашим пріоритетом на найближчі кілька років», – говорить Сергій Хміль, заступник начальника управління продукції цукрового виробництва «Астарта-Київ».

Введення системи в експлуатацію заплановане на квітень 2021 року.

Новини
Агросектор і харчова промисловість
Ремонти і обслуговування