IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise за підтримки USAID оцифрувала і прискорила процес отримання субсидій для жителів Східної України

2021.02.25
Новини
Державні та комунальні установи
Уряд
IT-Enterprise за підтримки USAID оцифрувала і прискорила процес отримання субсидій для жителів Східної України

Компанія IT-Enterprise у співпраці з проектом USAID "Демократичне врядування у Східній Україні" допомогла міським радам Рубіжного, Сватового, Мар'їнки і Слов'янська оптимізувати і оцифрувати процес отримання субсидій.

"Демократичне врядування у Схiднiй Україні" – п'ятирічний проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), спрямований на підвищення довіри між громадянами і органами державної влади в Східній Україні. В рамках співпраці компанія IT-Enterprise реалізувала проект з оцифрування процесів Управління соціального захисту декількох міст Східної України – Рубіжного, Сватового, Мар'їнки та Слов'янська. Завдяки проекту жителі цих міст зможуть отримувати субсидії прозоріше та швидше.

До впровадження нової системи документообіг в Головних управліннях соціального захисту вівся вручну в паперовому вигляді. Підтримка процесів забирала багато часу, справи велися неструктуровано. Щоб оптимізувати роботу, компанія IT-Enterprise перевела обробку документів в електронну форму. Завдяки оптимізації в Головних управліннях соціального захисту побудована ефективна система управління, обліку і зберігання документів і справ, автоматизовано роботу зі створення звітів і запитів на зовнішні організації, обмін документами став прозорішим.

Основні цілі проекту – автоматизація надання субсидій на житлово-комунальні послуги, прискорення нарахування житлових субсидій, посилення контролю за процесом їх призначення і оптимізація оформлення – були досягнуті повною мірою. Оновлені центри Управління соціального захисту населення тільки в Сватовому дозволяють більш 40 тисячам осіб ефективніше ти швидше оформлювати житлові субсидії, отримувати компетентні консультації та інші соціальні послуги.

 "Проект USAID "Демократичне врядування у Схiднiй Україні" спрямований на зростання суспільної впевненості і довіри між громадянами і органами влади на сході країни. Партнерство проекту USAID та компанії IT-Enterprise – це об'єднані зусилля для розвитку прозорих процесів управління і залучення до них жителів регіону. За допомогою таких проектів ми підтримуємо демократичні цінності і сприяємо їх становленню в нашій країні ", – коментує Наталія Козлова, керівник проектів IT-Enterprise.

Новини
Державні та комунальні установи
Уряд