IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

ГРУПА КОМПАНІЙ «АЛЬЯНС» ПОЧАЛА КОРПОРАТИВНИЙ ПРОЕКТ ПО ВПРОВАДЖЕННЮ ERP-СИСТЕМИ IТ-ПІДПРИЄМСТВО

2007.10.29
Новини
Агросектор і харчова промисловість
ГРУПА КОМПАНІЙ «АЛЬЯНС» ПОЧАЛА КОРПОРАТИВНИЙ ПРОЕКТ ПО ВПРОВАДЖЕННЮ ERP-СИСТЕМИ IТ-ПІДПРИЄМСТВО

Група компаній «Альянс» http://www.gkaliance.com) — відомий виробник м’ясомолочної продукції — і корпорація «Інформаційні технології» почали корпоративний проект по впровадженню ERP-системи IТ-Підприємство.

В ході тендеру з вибору ERP-системи спеціалісти ГК «Альянс» відвідали ряд промислових підприємств, на яких впроваджена система IT-Підприємство. Особливу увагу приділяли аналізу ефективності впровадження виробничого і логістичного контуру ERP-системи, модулів бюджетування і контролінгу.

Мета впровадження — забезпечити прозорість бізнес-процесів для  менеджменту і власників компанії, перейти на повністю електронний документообіг  всередині групи підприємства, підготувати заводи групи до сертифікації системи менеджменту якості, а також реалізовувати стандарт MRPII в управлінні процесами і ресурсами в групі компаній — рахує генеральний директор Групи компаній «Альянс» Андрій Михайлович Нікітенко.

Корпоративним проектом охоплені як основні виробничі підприємства — ЗАО «Житомирський м’ясокомбінат» (торгова марка «М’ясна гільдія») і  ООО «Андрусівській масло сирний завод», — так і керуючі і розподілені  по Україні торгові підприємства групи. Проект бачить регіональне представництво  «Інформаційні технології - Захід» (м. Житомир) з залученням провідних спеціалістів інших впроваджених центрів і центрального  офісу корпорації «Інформаційні технології» (м. Київ).

Історія ГК «Альянс» починається з 2000 року. Чітка і грамотна керуюча політика дозволила в найкоротші терміни зробити комплекс робіт з  реконструкції і модернізації вироблених потужностей. На всіх підприємствах ведеться робота з залученням системи керування якості на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2000.

Мільйонні капіталовкладення швидко принесли плоди — вступ  енергозберігаючих технологій,  зменшення витрат на одиницю продукції відповідність продукції світовим стандартам, — дозволили ГК «Альянс зайняти гідне місце не тільки на внутрішньому ринку, але й на зовнішньому. Наприклад, Андрусівський маслосирзавод, який охопив дистриб’юторською мережею всі  обласні центри України, реалізують продукцію ще й у восьми країнах світу. США, Ізраїль, Росія, Казахстан, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Молдова гідно оцінили якість продукції українського підприємства.

Новини
Агросектор і харчова промисловість