IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

АТ «РОСАВА» ПРОВОДИТЬ ОНЛАЙН-ЗАКУПІВЛІ НА SMARTTENDER.BIZ

2014.11.19
Новини
Машинобудування
Закупівлі та склад
АТ «РОСАВА» ПРОВОДИТЬ ОНЛАЙН-ЗАКУПІВЛІ НА SMARTTENDER.BIZ

Компанія "РОСАВА" використовує самі сучасні інструменти для ефективної організації, управління та контролю діяльності служб підприємства. Важливими складовими, які забезпечують високу якість продукції ROSAVA, є поставки від надійних бізнес-партнерів та ефективні взаємодії з ними. Із-за цього у 2014 році "РОСАВА" перейшла до онлайн-торгів на електронному майданчику SmartTender.biz. Це дозволило підприємству получити економічний ефект від закупівлі, оскільки на електронному майданчику з усіх пропозицій постачальників є можливість вибрати найбільш оптимальне, а також не витрачати ресурси на організацію тендера.

Завдяки використанню електронного торгівельного майданчика "РОСАВА" більш оперативно проводить закупівлі. Також підприємство має можливість вибрати у кожному тендері оптимальні умови поставки (ціну, терміни, умови оплати та інше.), оскільки доступ до участі у онлайн-тендері забезпечує всім потенційним постачальникам матеріалів/товару/обладнання.

Завдяки проведенню торгів на SmartTender.biz компанія "РОСАВА" має можливість  зручно та ефективно взаємодіяти зі своїми існуючими та потенційними постачальниками. А постачальники  завжди ознайомитись про поточне відкриття тендерів на  підприємствах та завжди впевнені в тому, що онлайн-торги пройдуть прозоро.

АТ "РОСАВА" працює у системі IT-Enterprise вже на протязі 10 років. Всі основні функції оптимізовані та об’єднані  за допомогою корпоративної системи: фінансове планування, калькулювання планової та фактичної собівартості, управління виробництвом, контролю витрат на основне та допоміжне виробництво, контрактно -договірний облік, управління матеріальними ресурсами та складський облік, управління збутом продукції, бухгалтерського та податкового обліку, управління документообігом матеріальних та фінансових потоків та друге.

Компанія "РОСАВА" зацікавлена в співробітництві з надійними виробниками та постачальниками обладнання, комплектуючих виробів, запасних частин, інструменту, розхідних та допоміжних матеріалів. З надійними постачальниками "РОСАВА" взаємодіє за допомогою SmartTender.biz.

Коротко про АТ "РОСАВА":

"РОСАВА" — це не тільки найбільший в Україні та один з провідних виробників шин у країнах СНГ. Це високотехнологічна компанія, яка використовує у роботі сучасні стандарти та принципи менеджменту. 60% шин під торгівельною маркою ROSAVA реалізується на ринках України, 40% — на міжнародних ринках у країнах СНГ, Прибалтиці, Європі, на Ближньому Сході, Африці.

ДИВИТИСЬ ТАКОЖ:

Відкриті торги "Росава" на SmartTender.biz

Детальніше про проект IT-Enterprise на підприємствах АТ "Росава"

Новини
Машинобудування
Закупівлі та склад