IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

ФОРУМ КОРИСТУВАЧІВ IT-ENTERPRISE ЗДИВУВАВ НОВИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВОМ

2014.10.24
Новини
ФОРУМ КОРИСТУВАЧІВ  IT-ENTERPRISE ЗДИВУВАВ НОВИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВОМ

Традиційна презентація нової версії IT-Enterprise 2015 відбулась 21-22 жовтня 2014 року. В рамках 21-го Форуму підприємств - користувачів системи провідні спеціалісти IT-Enterprise підвели підсумки роботи за 2014 рік, ознайомили учасників з можливостями IT-Enterprise 2015, а також продемонстрували сучасні підходи до управління у ERP.

У цьому році форум IT-Enterprise зібрав найбільші компанії СНД усіх галузей промисловості. Учасники відмітили практичну користь презентованих рішень, стрімкий розвиток ERP-системи IT-Enterprise, а також високий організаційний рівень заходу.
"Ми давні клієнти IT-Enterpise, і кожний наш приїзд на форум користувачів системи – це спілкування з живими людьми, які не замінять ніякі онлайн-конференції, вебінари і так надалі. Ми приїжджаємо сюди для того, щоб поділиться своїм досвідом, отримати інформацію про нові досягнення наших колег та завжди раді цим зустрічам", — відмітив Віталій Кріклівенко, Начальник відділу автоматизації систем управління підприємства "Зоря"-"Машпроект".

"Що, в першу чергу, вразило на цьому форумі, то це практична користь всіх виступів спеціалістів IT-Enterprise. В кожній доповіді є корисна інформація, яка додає те, що було вже відомо, або дає тему для міркувань про те, куди нам рухатись далі", — поділився враженнями Юрій Чінчик, Заступник директора по впровадженню проектно-процесного управління та оптимізації вузьких місць НПФ "Пакер".

Олег Щербатенко, генеральний директор IT-Enterprise, відкриваючи 21-й Щорічний форум користувачів системи, відмітив: "Версія системи IT-Enterprise 2015 — це черговий етап на шляху до максимально мобільного, ефективного та гнучкого управління підприємством. Ми дуже раді, що наш Форум в черговий раз зібрав таку велику кількість спеціалістів свого діла та експертів машинобудування, металургії, кабельної та харчової промисловості, будівництва, а також інших галузей ".

Партнером Форуму IT-Enterprise у 2014 році виступила компанія Microsoft. В ході Форуму спеціалісти Microsoft представили розвиток хмарного рішення Microsoft Azure.

Володимир Михайлів, технічний директор IT-Enterprise, представив підприємство, яке вже почало працювати з системою у 2014 році, а також стартував проекти впровадження системи. Володимир Вольєвич підвів підсумки роботи системи, відмітивши, що у 2014 році IT-Enterprise відкрила для себе нові ринки Європи та Америки. 

В рамках секції "Сучасні стандарти управління та кращі бізнес-практики" спеціалісти IT-Enterprise презентували нові можливості, концепції та рішення ERP-системи, серед яких:

  • IT-Enterprise.Smart Manager — нова концепція роботи персоналу: процесне управління, корпоративний документообіг, адаптивний CASE-менеджмент та особистий Time Management
  • Лінійка хмарних продуктів —можливість використання ERP-системи як послуги
  • IT-Enterprise.Cloud 2014 — рішення для дискретного виробництва
  • iCabCloud — рішення для кабельної промисловості
  • IT-Enterprise.SmartTender.biz и SmartTender.VIP — кращі бізнес-практики управління закупівлями підприємства
  • Концепція "Цех майбутнього" та багатокритеріальна оптимізація APS/MES-плану — кращі бізнес-практики оптимального планування виробництва
  • IT-Enterprise.Recruting — рішення для оптимального підбору персоналу та управління кадровим резервом
  • Та багато іншого

У Центрах обміну досвідом та демонстрації, учасники мали можливість протестувати представлені рішення версії IT-Enterprise 2015.

Також у рамках Форуму відбувся конкурс досягнень проектів IT-Enterprise, у якому прийняли участь представники ПАО "ФЭД", ГП НПКГ "Зоря"-"Машпроект", ІНТЕРПАЙП НІкоТьюб, ПАО ХК "Київгорстрой".В цьому році головний приз конкурсу завоював директор по ІТ ПАО "Кременчугський колесний завод "Олександр Кремень.
Щорічний Форум пройшов результативно як для гостей заходу, так і для спеціалістів IT-Enterprise. Учасник заходу, директор по ІТ ПАО "ФЕД" Сергій Соколов задоволенням відмітив: "IT-Enterprise щорічно влаштовує гарний майданчик для обміну досвідом та пошуку нових рішень".

ДИВИТИСЯ ТАКОЖ:

Підсумки 20-го Форуму підприємств-користувачів системи IT-Enterprise, 2013 рік
ВІДЕО доповідей. Презентації можливостей версії системи IT-Enterprise 2014
ВІДЕО: Доповіді учасників конкурсу досягнень з IT-Enterprise у рамках 20-го Форуму користувачів системи, 2013 рік
Відгуки користувачів про систему IT-Enterprise

Новини