IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

SmartTender виграв тендер Укроборонпрому, ставши головною платформою для проведення закупівель!

2018.10.01
Новини
Машинобудування
Закупівлі та склад
SmartTender виграв тендер Укроборонпрому, ставши головною платформою для проведення закупівель!

ДК «Укроборонпром» провів відкритий конкурс з відбору єдиного електронного торгівельного майданчика із закупівель для своїх підприємств.

Участь у конкурсі взяли 27 електронних майданчиків, 12 з який – мають можливіть проведення торгів, лише 6 – здатність проведення як публічних, так і комерційних торгів та всю необхідну інформацію.

За результатами пропозицій, максимальну кількість балів отримав майданчик Smarttender.biz за відповідність вимогам зручності, надійності, сучасності системи обробки та зберігання даних, протидії кібератакам, наявності власної матеріально-технічної бази. Крім того, Smarttender.biz має:

  • широкі можливості функціоналу для усіх дійових осіб торгів, а також для цілей моніторингу закупівель (в т.ч. навчання користувачів, наявність Call-центру)
  • позитивну історію функціонування масштабного майданчика
  • власне бачення перспектив розвитку електронної комерції, застосування інноваційних рішень та можливостей у закупівлях
  • власний комерційний майданчик для організації торгів

Державний концерн «Укроборонпром» – це більше 100 підприємств у 5 галузях оборонної промисловості і 10 конструкторських бюро, що займаються впровадженням інновацій та раціоналізаторських рішень у питаннях розробки та виготовлення техніки і озброєння, наукової діяльності та міжнародної кооперації.1

1. http://ukroboronprom.com.ua/uk/media/dk-ukroboronprom-proviv-vidkrytyj-konkurs-z-vidboru-elektronnogo-torgovelnogo-majdanchyku-iz-zakupivel.html

Новини
Машинобудування
Закупівлі та склад