IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Запрошуємо на онлайн-конференцію Міністерства інфраструктури України “Електронні ТТН в Україні — цифра замість паперу”

2020.12.07
Новини
Запрошуємо на онлайн-конференцію Міністерства інфраструктури України “Електронні ТТН в Україні — цифра замість паперу”

Електронні ТТН  дають можливість швидко, дистанційно і без зайвих узгоджень підписувати, реєструвати й перевіряти е-ТТН всім учасникам ланцюжка перевезень.

В Україні вже є успішний досвід використання цифрових товарно-транспортних накладних. Компанія Interpipe першою в Україні зареєструвала в центральній базі даних е-ТТН й успішно здійснила перевезення вантажу.

Наразі в Україні ведеться активна імплементація цієї технології. Міністерство інфраструктури України запустило пілотний проєкт з е-ТТН, у якому бере участь сервіс IT-Enterprise — Signy (у минулому SmartSign). У листопаді 2020 року Signy став одним із трьох майданчиків, які здійснили тестове перевезення за правилами другого етапу пілоту з реєстрації e-ТТН у центральній базі даних Міністерства інфраструктури України.

Як відбувалося тестове перевезення? Які переваги діджиталізації товарно-транспортних накладних для бізнесу? Як держава планує розвивати цей технічний напрям? Про ці та інші теми поговоримо на заході “Цифра замість паперу – впровадження е-ТТН в Україні”.

Приєднуйтесь 10 грудня 2020 року о 12:00.

Трансляція буде доступна на YouTube: https://youtu.be/rdcUEMf-6HU.

Більше деталей — на сторінці конференції: https://mtu.gov.ua/news/32443.html

Новини