IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

New start: IT-Enterprise виконує проєкт цифрової трансформації інвестиційної групи Арабської організації з індустріалізації (AOI)

2021.09.01
Новини
Машинобудування
R&D
New start: IT-Enterprise виконує проєкт цифрової трансформації інвестиційної групи Арабської організації з індустріалізації (AOI)

Переможець у конкурсній процедурі закупівлі, команда Clobbi World (міжнародне представництво IT-Enterprise) розпочинає проєкт цифрової трансформації на Заводі залізничного обладнання (SEMAF). На шляху до співпраці IT-Enterprise довелося довести сильний досвід в інженерії. Консалтингова компанія Point North (Канада) як досвідчений і надійний партнер Компанії-Замовника провела порівняння між конкурентами в аспектах професіоналізму.

Компанія-Замовник є значною інвестиційною групою під назвою Арабська організація індустріалізації (AOI), IKEN Technology (Єгипет), яка є консультантом і менеджером комплексних технологічних рішень, що змінюють цифрову продуктивність, виступає як інтегратор та наш прямий партнер у цьому проєкті.

Створення рамок для управління виробництвом

Арабська організація індустріалізації (AOI) є видатним гравцем на ринку Близького Сходу та Північної Африки (MENA) та однією з найбільших будівельних груп Єгипту. AOI веде машинобудівний бізнес, який включає виробництво обладнання для очищення води, побутового обладнання, важкого устаткування, запасних частин, об’єктів відновлюваної енергії, сільськогосподарської техніки та залізничного транспорту.

Поточна мета AOI — модернізація та цифрова трансформація Заводу залізничного обладнання (SEMAF). Роль команди Clobbi World полягає у наданні рішень Industry 4.0 для Управління життєвим циклом продукту.

Цей проєкт має свою вирішальну особливість. Для машинобудівних підприємств такого масштабу система Управління життєвим циклом продукції (PLM) стає основою для систем планування та виробництва на Заводі SEMAF.

Тож для Заводу SEMAF команда Clobbi World надає повне рішення, що охоплює шість ключових цілей:

  1. Система керування проєктами.
  2. MDM (Master Data Management)  Управління майстер даними.
  3. TDM (Technical Data management) — Управління технічними даними.
  4. PDM (Product Data Management)  Управління даними про продукт.
  5. Інтеграція з CAD-системою CATIA (комп’ютерна система для проєктування деталей або виробів до їх виготовлення).
  6. Інтеграція з корпоративною ERP-системою.

Основною метою проєкту є створення єдиного цифрового простору. Ми з'єднаємо різні потоки даних в єдину комунікативну структуру Диджитал потік (Digital Thread) колективний обсяг послідовних інформаційних даних, які виходять за межі обмеженого зору окремої особи, функції чи підрозділу. І забезпечимо спритне управління даними, наскрізну видимість всього ланцюга проєктування, виробництва, обслуговування тощо.

Використання сучасних MDM та PDM рішень надають виробникам інструменти для реагування у режимі реального часу на зміну попиту, порушення роботи та інші зовнішні сили.

Рішення MDM та PDM IT-Enterprise допомагають відкоригувати стратегію виробництва, знайти приховані резерви ефективності та збільшити доходи, і водночас поглибити відносини з клієнтами у довгостроковій перспективі.


Clobbi World — це інтелектуальна програмна платформа з вбудованими галузевими знаннями для промислових виробництв. Ми створюємо наскрізні рішення в рамках парадигми Індустрії 4.0.
Дізнайтесь більше: www.clobbi.com

Новини
Машинобудування
R&D