IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

На IV Національному форумі ІТ директорів органів влади IT-Enterprise представила рішення для місцевих рад

2018.11.02
Новини
Державні та комунальні установи
На IV Національному форумі ІТ директорів органів влади IT-Enterprise представила рішення для місцевих рад

1-2 листопада IT-Enterprise презентувала рішення на IV Національному форумі ІТ директорів органів влади. Основна тема Форуму - вплив технологічного розвитку на суспільство.

Форум приймає больше 300 гостей. Найбільш актуальними є теми електронного врядування, надання адміністративних послуг, порталів і портальних рішень, HR-модулів, BI-модулів, модулів звітності. Досі важливими для державних підприємств темами залишаються рішення з бухгалтерського обліку і електронного документообігу.

IT-Enterprise представила низку своїх рішення для місцевих рад: реєстр територіальної громади, рішення для центрів надання адміністративних послуг, розрахунки субсидій, контрактно-договірну діяльність, портал «особистий кабінет громадянина», бухгалтерський облік для бюджетних установ від MASTER:Бухгалтерія, тендерний майданчик Smart Tender.

У другий день Форуму в дискусії на тему Smart City, Володимир Романенко, директор департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради розповів про успіхи в напрямку програми «Розумне місто» на базі рішень IT-Enterprise.

Формат Форуму поєднував дискусійні панелі та презентації готових рішень для управління у державному секторі.

Новини
Державні та комунальні установи