IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

SmartEAM взяв участь у Digital Evolution Forum

2018.11.01
Новини
Ремонти і обслуговування
SmartEAM взяв участь у Digital Evolution Forum

30 жовтня пройшов Digital Evolution Forum. Цього року він був присвячений впровадженню сучасних технологій для підвищення продуктивності підприємств. Організатор Форума – компанія Microsoft.

Ярослав Притискач, керівник проектів SmartEAM, презентував success stories компаній INTERPIPE, ДП «Стивідорна компанія «Ольвія»», АТ «ФЕД», які впровадили рішення SmartEAM для свого бізнесу. Мова зокрема про використання технологій AR/VR для більш оперативного розв’язання робочих завдань та загальний вплив цих технологій на керованість бізнес-процесів компаній, переваги використання Google Glass на виробництві, вирішення проблем низької динаміки росту продуктивності праці в Україні та їх вирішення за допомогою системи IT-Enterprise, оптимізація продуктивності праці та виробничого процесу, збільшення виконання плану по замовленнях з 40% до 90% та багато іншого.

SmartEAM - це сервіс для автоматизованого обслуговування обладнання, розроблений експертами корпорації IT-Enterprise. Система SmartEAM дозволяє підвищити надійність роботи обладнання, знизити ризики відмов, перейти на систему попереджувального обслуговування.

Новини
Ремонти і обслуговування