IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

НАЙБІЛЬШИЙ ТЕНДЕР PROZORRO ЗАФІКСОВАНИЙ НА МАЙДАНЧИКУ SMARTTENDER . BIZ ОТ IT-ENTERPRISE

2016.09.06
Новини
Закупівлі та склад
НАЙБІЛЬШИЙ ТЕНДЕР PROZORRO ЗАФІКСОВАНИЙ НА МАЙДАНЧИКУ SMARTTENDER . BIZ ОТ IT-ENTERPRISE

5 вересня був зафіксований найбільший тендер в системі ProZorro. Він створений на майданчику SmartTender.biz.

Тендер на суму 1,4 млрд. грн. зареєстрований філіалом "Укртрансгаз" — УМГ "Прикарпаттрансгаз". Переможець тендеру виконає реконструкцію компресорної станції "Ананьєв" газопроводу "Ананьєв-Тирасполь-Ізмаїл".

"Хотів би відзначити важливість робіт по модернізації компресорної станції Ананьєв, котра задіяна у транспортуванні природного газу для споживачів країн балканського регіону — Греції, Болгарії — а також Туреччини. Від злагодженої роботи зазначеного об’єкту залежить не тільки поповнення державної валютної скарбниці в результаті виконання Укртрансгазом робіт по транспортуванню газу, але також і імідж України як надійного міжнародного партнеру. Що стосується проведення тендерної процедури в ProZorro, то для нашої компанії це — знакова подія, яка сигналізує про роботу підприємства за прогресивними правилами і в черговий раз підтверджує, що ми — сучасна, прозора та ефективна компанія. Хочемо подякувати всім нашим партнерам по запроваджуванню системи електронних закупівель, а більш за все — колектив платформи SmartTender.biz за інноваційний підхід та нестандартне мислення", — прокоментував подію прес-секретар Укртрансгазу Максим Бєлявський.

"Тендер на суму 1,4 млрд. грн. — це поки що рекорд для ProZorro. При цьому мінімальний розмір кроку пониження ціни складає трохи більше 7 млн. грн., та єдиним критерієм вибору переможця тендеру буде ціна. Цікаво спостерігати за такими масштабними тендерами. Задоволені , що публічність стає звичайним явищем для закупівель в Україні", — прокоментував цю подію Антон Припиченко, керівник електронного торгівельного майданчику SmartTender.biz.

Стадія подачі тендерних пропозицій продовжиться до 10 жовтня 2016 року. Попередня дата початку аукціону — 15 жовтня.

 

Новини
Закупівлі та склад