IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

РОЗВИТОК БІЗНЕСУ ЗА ДОПОМОГОЮ IT-РІШЕНЬ: ДОСВІД АПК-ІНВЕСТ

2016.02.11
Новини
Агросектор і харчова промисловість
РОЗВИТОК БІЗНЕСУ ЗА ДОПОМОГОЮ IT-РІШЕНЬ: ДОСВІД АПК-ІНВЕСТ

Закінчився VIII Всеукраїнський конкурс IT-директорів BEST CIO. Конкурс проводиться видавництвом «Комп’ютерное Обозрение» при підтримці корпорації Microsoft, а також партнерів проекту Hewlett Packard Enterprise, Dell, IBM, «Укртелеком», IntegritySystems та De Novo.
Щорічно в рамках конкурсу BEST CIO спеціалісти ринку визначають найбільш професійних IT-менеджерів, які досягли за рік що минув найбільшого успіху в розвитку бізнесу за допомогою сучасних IT-рішень.
Кращим CIO в агросекторі став Олександр Бондаренко, IT-директор Групи компаній АПК-Інвест. Одним із найбільш важливих досягнень компанії АПК-Інвест за 2015 рік є запровадження корпоративної системи IT-Enterprise.
В рамках спільного проекту компанія АПК-Інвест запровадила інформаційну систему в таких напрямках як бюджетування та фінансовий контроль, електронний документообіг, управління ремонтами та інше.
Інформаційна система вже дозволила АПК-Інвест досягнути суттєвих результатів. IT-Enterprise ув’язала процеси всіх компаній Групи в одному корпоративному середовищі, забезпечила актуальність фінансової інформації.

Новини
Агросектор і харчова промисловість