IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Ребрендінг SmartTender

2019.01.23
Новини
Ребрендінг SmartTender

Стрімкий темп розвитку SmartTender вимагає сміливих рішень.

Відсьогодні у SmartTender - новий фірмовий стиль. Айдентика майданчика для тендерних закупівель стала більш сучасною, зручною і динамічною. Тепер логотип SmartTender - менш строгий і більш звичний для користувача – лінії стали м’якше, логічніш та яскравіше. Гнучкий дизайн помітно освіжив загальну концепцію. Клієнти вже відзначили позитивні зміни на сайті.

«SmartTender сьогодні - найбільший маркетплейс державних і комерційних закупівель в Україні. Цей результат було досягнуто завдяки 5-річній успішній роботі команди проекту. Зараз на майданчику щодня працюють десятки тисяч клієнтів, кожен день виставляють тисячі нових тендерів.

Для команди SmartTender зміна візуального іміджу - це не просто оновлений логотип або нова айдентика, це, перш за все, нова філософія і заклик до дії - кожен день ми маємо ставати більш зручними і максимально корисними для наших користувачів!»- прокоментував директор з якості та розвитку сервісів IT-Enterprise, Андрій Сябро

Але це ще не все: SmartTender обіцяє багато нових позитивних змін в цьому році!

«Зміна стилю - це перший крок в серії очікуваних позитивних змін. Ми не зупиняємося на досягнутому і прагнемо зробити роботу наших користувачів більш простою, приємною і ефективною. Ми хочемо бути ближче до кожного користувача, діючого або нового.

У цьому році у нас буде багато хороших і приємних новин. Ми оновлюємо не тільки візуальну складову сервісу, але і функціональну. Про всі зміни, ми, звичайно ж, будемо говорити з нашими користувачами. Ті, хто з нами працюють або почнуть працювати, відчують і оцінять ці зміни. Наша мета - розвиватися разом з нашими клієнтами і залишатися тендерної майданчиком №1 в Україні. Як завжди - зворотний зв'язок від користувачів буде для нас основним рушійним фактором поліпшень нашого сервісу,»- підсумував Андрій Сябро.

Слідкуйте за новинами на сайті smarttender.biz

Новини