IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Project launch: Команда Clobbi World впроваджує систему IIoT на трьох Заводах з виробництва кабелів Elsewedy Electric

2021.09.06
Новини
Кабельно-дротова, металовиробнича промисловість
Виробництво
Project launch: Команда Clobbi World впроваджує систему IIoT на трьох Заводах з виробництва кабелів Elsewedy Electric

Команда Clobbi World (міжнародне представництво IT-Enterprise) у регіоні MENA оголосила про партнерську угоду з Elsewedy Technology. Наша співпраця передбачає створення та окреслення інформаційної системи на основі Промислового Інтернету речей (IIoT) на трьох Заводах з виробництва електричних кабелів Elsewedy Electric.

Співпраця з керівниками регіону

Партнер Clobbi World — Elsewedy Technology — є підрозділом групи Elsewedy Electric, яка відповідає за проєктну діяльність групи. Elsewedy Electric створює стійкі проєкти в галузі енергетики та інфраструктури, які дають можливість підприємствам, громадам та регіонам процвітати в регіоні Близького Сходу та Північної Африки.

Річний оборот Elsewedy Electric складає 2,9 млрд доларів. Корпорація спрямовує свої виробничі потужності та ресурси на п’ять ключових напрямків бізнесу:

  • кабельна та дротова продукція;
  • електротехнічні вироби та допоміжне обладнання;
  • інжиніринг, будівництво та оновлення;
  • розумні рішення (енергоменеджмент, комунікації, менеджмент тощо);
  • інвестиції та розвиток інфраструктури (виробництво, логістика, енерго- та водопостачання тощо).

Elsewedy Technology є ключовим куратором усіх цифрових проєктів Elsewedy Electric. Вони варіюються від розробки рішень для зберігання й управління даними до адміністрування глобальних інноваційних систем.

Elsewedy Technology обрала команду Clobbi World серед інших конкурентів для впровадження системи Промислового Інтернету речей (IIoT). Рішення було прийнято з урахуванням досвіду, досвіду та обсягу впровадження команди Clobbi World на промислових підприємствах СНД, Східної Європи та Азії.

Метою проєкту є забезпечення цінностей технології IIoT та створення основи для наступних проєктів з оптимізації виробництва. Поточний проєкт передбачає такі етапи:

  • Етап 1: Забезпечення зв’язку з датчиками та контролерами для вибраного обладнання, синхронізація та належне зберігання даних.
  • Етап 2: Налаштування онлайн-моніторингу, налаштування інформаційних панелей, діаграм тощо. Інтеграція з корпоративною системою ERP для моніторингу виконання робочих замовлень. Первинний аналіз оперативних даних за допомогою звітів. Навчання команди Elsewedy Technology.
  • Завершальний етап: Підтримка команди Elsewedy Technology під час розширення можливостей підключення IIoT.

Це лише перші кроки на шляху до безпрограшного партнерства. Загалом, керівництво компанії Elsewedy Technology виявило зацікавленість у продуктах, представлених IT-Enterprise та Clobbi World. Наразі триває обговорення подальших дій щодо задоволення потреб корпорації в інноваційних рішеннях до кінця 2021 року.

Clobbi World — це інтелектуальна програмна платформа з вбудованими галузевими знаннями для кабельного та дротового зв'язку. Ми створюємо наскрізні рішення в рамках концепції Industry 4.0.

Дізнайтесь більше: www.clobbi.com

Новини
Кабельно-дротова, металовиробнича промисловість
Виробництво