IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Partnering: IT-Enterprise та ICC Ukraine створюють бізнес-мережу на Ближньому Сході та у Північній Африці із розвитку Industry 4.0

2021.09.07
Новини
Partnering: IT-Enterprise та ICC Ukraine створюють бізнес-мережу на Ближньому Сході та у Північній Африці із розвитку Industry 4.0

IT-Enterprise та її міжнародне представництво – Clobbi World створюють нові можливості для просування технологій Industry 4.0 на Ближньому Сході та у Північній Африці. Цього разу ми долучили до процесу потужного та авторитетного партнера – Міжнародну Торгову Палату (ICC).

Спільно з Українським національним комітетом МТП (ICC Ukraine) наша компанія планує створити партнерську мережу для налагодження міжнародного співробітництва в сфері бізнесу та новітніх технологій. Ми впевнені, що платформа забезпечить ефективну промоцію рішень з цифрової трансформації виробництва серед промислових підприємств регіону MENA. Першим кроком до цієї мети вже стало створення спільного представництва IT-Enterprise та ICC Ukraine в Каїрі, Єгипет.

ICC Ukraine – національний представник глобальної організації, що є визнаним експертом з питань розробки правил та стандартів ведення бізнесу. До думки Міжнародної Торгової Палати дослухаються представники різних галузей, влада країн, інвестиційні компанії та впливові організації – ООН, Світовий банк, МВФ, СОТ, ОЕСР.

Співпраця з таким досвідченим партнером допоможе створити сприятливі умови для технологічного розвитку та процвітання – як на національному рівні, та і в країнах, де IT-Enterprise планує презентувати свої рішення. Ми раді можливості розповісти більшій кількості клієнтів про переваги наших розробок, що допомагають реалізувати прихований бізнес-потенціал виробництва.

Якщо вас теж цікавлять нові технології та рішення Industry 4.0 – долучайтесь до нашого клубу інновацій. 

Clobbi World — це інтелектуальна програмна платформа з вбудованими галузевими знаннями для промислових виробництв. Ми створюємо наскрізні рішення в рамках парадигми Індустрії 4.0.

Дізнайтесь більше: www.clobbi.com

Новини