IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

ДП НВКГ "Зоря-Машпроект" презентувало нову турбіну і відзвітувало про результати роботи підприємства

2018.08.29
Новини
Машинобудування
Виробництво
ДП НВКГ "Зоря-Машпроект" презентувало нову турбіну і відзвітувало про результати роботи підприємства

НВКГ "Зоря-Машпроект" — одне з найбільших виробничих підприємств України, випускає унікальні газотурбінні двигуни, різні морські і промислові установки. Для підвищення ефективності роботи, створення єдиної інформаційної системи і поліпшення основних показників на підприємстві була розгорнута ERP-система від компанії IT-Enterprise.

В результаті впровадження системи IT-Enterprise підприємство отримало ефективний інструмент фінансового планування, істотно підвищило показники керованості.

На прес-конференції, що пройшла 27 серпня, "Зоря-Машпроект" відзвітувало про поточні результати і показники роботи.

Станом на середину 2018 року на підприємстві працює понад 10 000 чоловік, перед якими воно не має ні заборгованостей по зарплаті, ні затримок при її виплаті. "Зоря-Машпроект" експортує понад 82% своєї продукції. У зв'язку з переорієнтацією з російського ринку на ринки інших країн, що почалася в 2014 році, підприємство зазнало чимало складнощів, однак сьогодні "Зоря-Машпроект" успішно поставляє продукцію в Індію, Китай, Узбекистан, Іран і Білорусь.

Оскільки "Зоря-Машпроект" входить в концерн "Укроборонпром", підприємство регулярно отримує замовлення від держави, сума яких в цьому році перевищила 360 млн. Грн., А в найближчі 2-3 роки перевищить 2,5 млрд. Грн. Розробляються нові, унікальні вироби. Так, 27 серпня на підприємстві була випробувана турбіна потужністю понад 32 МВт, що має хороші перспективи на світовому ринку.

#ITEnterprise # Зоря_Машпроект # Новості_Заказчіков

Новини
Машинобудування
Виробництво