IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Група фармацевтичних підприємств «Лекхім» будує єдиний інформаційний простір на платформі IT-Enterprise

2012.02.10
Новини
Хімія та фармацевтика
Закупівлі та склад
Група фармацевтичних підприємств «Лекхім» будує єдиний інформаційний простір на платформі IT-Enterprise

Метою корпоративного проєкту є об'єднання всіх підприємств групи в єдиний інформаційний простір, який забезпечить максимальну прозорість, оперативність та правдивість управління.

З огляду на стратегію розвитку групи фармацевтичних підприємств АТ «Лекхім», динаміку розвитку галузі, світові тренди та бажання постійно вдосконалювати технології виробництва, керівництво АТ «Лекхім» прийняло рішення оптимізувати бізнес-процеси компанії за допомогою корпоративної інформаційної системи IT-Enterprise.

«У жовтні 2011 року наша компанія взяла участь в семінарі-кейсі для фармацевтичних підприємств, організованому корпорацією «Інформаційні технологі». Формат заходу передбачав презентацію успішно реалізованих проєктів безпосередньо у сфері оптимізації бізнес-процесів фармацевтичного виробництва. Ми були приємно здивовані глибиною підходу до вирішення завдань на фармацевтичних підприємствах і величезною кількістю вже напрацьованих типових рішень для нашої сфери діяльності. У нас існувала потреба, яку ми чітко розуміли, нам наочно продемонстрували конкретні варіанти рішень на прикладі вже реалізованих проєктів», — повідомила Мазурик Валентина Степанівна, заступник генерального директора АТ «Лекхім».

Корпорація «Інформаційні технології» має великий досвід оптимізації бізнес-процесів для фармацевтичних підприємств. Широкий набір унікальних рішень для управління бізнесом допомагає клієнтам корпорації ефективно й успішно взаємодіяти на всіх рівнях і відповідати галузевим стандартам сучасного бізнесу.

З системою IT-Enterprise працюють відомі вітчизняні та закордонні промислові підприємства різних галузей, а ефективність системи IT-Enterprise підтверджується високими оцінками керівників промислових підприємств, що впровадили систему.

Впровадження проєкту розраховане на кілька етапів реалізації. В першу чергу співпраця передбачає впровадження системи IT-Enterprise в центральному офісі компанії, що управляє АТ «Лекхім» і на заводі ПрАТ «Технолог» Умань. В майбутньому планується тиражування системи для всієї групи фармацевтичних підприємств АТ «Лекхім».

Основні цілі впровадження системи IT-Enterprise

  • Прискорення реакції у сфері виробництва і закупівель на зміну потреб ринку, зниження рівня дефектів.
  • Збільшення завантаження виробничих потужностей і, як наслідок, підвищення пропускної спроможності виробництва.
  • Оптимізація складських запасів сировини та матеріалів, готової продукції, незавершеного виробництва.
  • Оптимізація функцій фінансового та матеріального контролю на підприємстві.
  • Підвищення рівня автоматизації та інформаційної підтримки бізнес-функцій компанії.

Основні функціональні напрямки проєкту впровадження системи IT-Enterprise

  • Управління продажами.
  • Управління виробництвом.
  • Управління закупівлями та запасами.
  • Фінансове планування і бюджетування.

«Впровадження ERP-системи IT-Enterprise як інформаційної платформи допоможе нашій компанії оптимізувати найважливіші бізнес-процеси, серед яких: управління продажами, управління виробництвом і завантаженням потужностей, управління закупівлями, фінансове планування і бюджетування, технічна підготовка виробництва та інші. Виконання проєкту має відразу вирішити ряд першочергових завдань, які згодом дозволять швидше і точніше виконувати замовлення клієнтів, і, відповідно, збільшити обсяги реалізації нашої продукції», — вважає Мазурик Валентина Степанівна, заступник генерального директора АТ «Лекхім»

Лекхім

АТ «Лекхім» — потужна, сучасна, високотехнологічна виробнича компанія, основними пріоритетами якої є висока якість і доступна вартість продукції.

АТ «Лекхім» засноване в 1992 році. Сьогодні в групу компаній, очолювану АТ «Лекхім», входять фармацевтичні підприємства АТ «Лекхiм-Харкiв», ПрАТ «Технолог» Умань, ЗАТ GU Pharma, Тбілісі, Грузія, роздрібна мережа аптек в Києві та розгалужена гуртова мережа.

Група компаній АТ «Лекхім» поставляє свою продукцію в Білорусь, Казахстан, Туркменістан, Росію, Молдову, Грузію, Узбекистан, Вірменію, Азербайджан.

У номенклатурі виробничих підприємств АТ «Лекхім» більш як 150 найменувань лікарських засобів. За 20 років компанія «Лекхім» створила повний цикл обігу лікарських засобів — від розробки до кінцевого споживача. Продукція компанії постачається в країни ближнього і далекого закордоння. Основними імпортерами компанії є Білорусь, Казахстан, Туркменістан і Росія.

Підприємства «Лекхім» відповідають всім вимогам сучасного промислового виробництва ліків і мають відповідні технічний, матеріальний і науковий потенціал. Пріоритет компанії — насичення вітчизняного ринку життєво важливими, імпортозамінних ліків, створення потужного сучасного фармацевтичного виробництва, що відповідає вимогам GMP.

Новини
Хімія та фармацевтика
Закупівлі та склад