IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

КИЇВМІСЬКБУД ВИКОРИСТОВУЄ НОВУ РОЗРОБКУ ERP-СИСТЕМИ IT-ENTERPRISE – SMART MANAGER

2016.12.21
Новини
Девелопмент, інжиніринг і будівництво
КИЇВМІСЬКБУД ВИКОРИСТОВУЄ НОВУ РОЗРОБКУ ERP-СИСТЕМИ IT-ENTERPRISE – SMART MANAGER

ПАТ «ХК «Київміськбуд» оголосив про перехід на нову версію ERP-системи IT-Enterprise 2016, яка включає новий модуль – Smart Manager.
«Smart Manager являє собою персональний робочий стіл, де співробітник бачить всі поставлені перед ним робочі завдання, їх строки виконання, ступінь важливості та може відслідковувати бізнес-процеси, в яких він бере участь. Це може бути домовленість/затвердження документів, делегування доручень, домовленість про оплату, аналіз заборгованості і т. д.», – розказує про нововведення замісник директора IТ-Enterprise Антон Авринський.

Антон Авринський

Працюючи у Smart Manager, кожний співробітник має легкий доступ до всіх зв’язаних з завданням документам, наявними в корпоративній системі, що дозволяє йому оперативно спланувати поточну роботу.
Це вже не перший модуль IT-системи, який впроваджує «Київміськбуд». З листопада 2012 по квітень 2013 року в Холдинговій компанії з використанням системи IT-Enterprise були оптимізовані та введені до експлуатації процеси по управлінню закупівлями та забезпеченню об’єктів будівництва, управлінню фінансами та бюджетуванню, контрактно-договірної діяльності, ресурсами, відносин з підрядниками та постачальниками, управлінню персоналом та розрахунку заробітної плати, бухгалтерському та податковому обліку, управлінню електронним документообігом.
В серпні 2013 року почалось впровадження наступного проекту IT-Enterprise — по реалізації нерухомості. В рамках цього проекту у «Києвміськбуді» повністю реорганізували процеси продаж. Наприклад, договір на купівлю нерухомості компанії тепер можна оформити на протязі доби, раніше процедура могла затягтися до тижня. Система IT-Enterprise також дозволяє автоматично відслідковувати отримання грошових коштів від інвесторів.


Денис Марк

За словами директора Департаменту безпеки та інформаційних технологій ПАТ «ХК «Київміськбуд» Дениса Марка, результати спільних з IT-Enterprise проектів вплинув на роботу всього підприємства: «Ми одержали прискорення в обробці документів більш ніж в 2 рази. На 30% скоротився цикл поставок матеріалів для будівництва. З другого боку, ми бачимо і вагомий економічний ефект — наприклад, витрати на забезпечення будівництва знизились на 5-7%. Тому керівництвом холдингу було вирішено перейти на нову версію системи», – відмітив Денис Марк.

Новини
Девелопмент, інжиніринг і будівництво