IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Торговий дім "Євротрубпласт" підвищить ефективність роботи складу з IT-Enterprise

2020.10.26
Новини
Торговий дім "Євротрубпласт" підвищить ефективність роботи складу з IT-Enterprise

В українському представництві британської компанії Radius Systems поліпшать контроль залишків і підвищать прозорість роботи складських підрозділів за допомогою системи IT-Enterprise.

Український ТОВ “Торговий дім "Євротрубпласт" – частина британської групи компаній Radius Systems, світового лідера з виробництва полімерних труб, кріплень, зварювального обладнання та супутніх виробів. В українське представництво компанії входять Рубіжанський і Калуський трубні заводи, віддалений склад в Києві і українські регіональні офіси.

У компанії зіткнулися зі складнощами в управлінні складом та у відстеженні залишків в складських підрозділах. Для вирішення цієї проблеми вибрали систему IT-Enterprise.

Перед новою системою поставили такі цілі: поліпшити контроль залишків і їх руху на підприємстві і між філіями, підвищити ефективність роботи складу, організувати облік в єдиній інформаційній базі з можливістю масштабування на нові філії. В системі буде працювати близько 50 співробітників "Євротрубпласт".

В ході проекту фахівці IT-Enterprise планують поліпшити контроль залишків за допомогою нової системи і запровадити WMS-застосунок для підвищення ефективності роботи складу. Для більш прозорої роботи із залишками на складах впровадять штрихкодування продукції.

"Проекти цифрової трансформації дозволяють якісно поліпшити управлінський контроль і підвищити ефективність підприємства. Компаніям з віддаленими складами подібні системи допомагають знизити операційні витрати. При оцифруванні руху ТМЦ та документообігу можна скоротити витрати на обслуговування "паперу" і звести до мінімуму помилки, які виникають через людський фактор ", – відзначає Олександр Свідерський, керівник команди впровадження IT-Enterprise.

"ERP-система управління нашої компанії була побудована на базі 1С. Зі зростанням обсягів виробництва вона перестала відповідати нашим потребам. Проаналізувавши ринок систем з управління підприємствами, ми зупинили вибір на IT-Enterprise, оскільки побачили комплексне рішення для управління, яке задовольняє всі наші поточні та перспективні потреби. На сьогоднішній день ми реалізуємо проект управління складом, після завершення цього проекту ми очікуємо скорочення витрат на персонал і збільшення швидкості обробки складських вантажів ", – говорить Ігор Стрілець, генеральний директор ТОВ "Торговий дім "Евпротрубпласт".

Проект впровадження системи триватиме 4 місяці. Старт експлуатації запланований на січень 2021 року.

Новини