IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise ділилися кейсами впровадження цифрових технологій на Digital GovTech Hackathon, Каліфорнія

2024.03.08
Новини
Державні та комунальні установи
Електронний документообіг і BPM
IT-Enterprise ділилися кейсами впровадження цифрових технологій на Digital GovTech Hackathon, Каліфорнія

7-8 березня 2024 року у Каліфорнії, США відбувся Digital GovTech Hackathon, який організовано Berkeley HaaS (Haas School of Business University of California, Berkeley) та міжнародним ком’юніті для жінок-лідерок у tech- та online-бізнесі Wtech у співпраці з Департаментом технологій Каліфорнії.

Проєкт Digital GovTech Hackathon консолідував досвід кращих IT команд України щодо цифровізації державних послуг, захисту даних у державних установах і конфіденційності даних (Data Privacy).

Місія хакатону створювати рішення, які є не простим налаштуванням коду, а є такими, що повністю змінюють те, як люди взаємодіють з державними службами.

Головна тема, навколо якої вибудовувалася обговоренням, це те, як зробити бюрократію «легким завданням» для всіх.

Це особливий момент, коли команда IT-Enterprise може ділитися позитивним українським досвідом з іноземними колегами, студентами, міськими спільнотами. І вкотре підтверджувати, що українські команди мають сильну експертизу, якісні рішення та робочі кейси впровадження, як-от: 

  • Цифрові бізнес-процеси, комплексний BI-аналіз роботи кол-центру CRM в НАЗК забезпечили +20% до фіксації нових клієнтів на день — кейс
  • Створення сервісів безпеки, надання послуг у ЦНАП, цифровізації процесів муніципального управління Вінницької міської радикейс
  • Е-архів, сервіси Портал мешканця і Квартирна черга, інтеграція з Microsoft 365 у Львівська міська радакейс
  • Сталий розвиток цифровізації бізнес-процесів ПрАТ АК Київводоканал — управління ТОРО, контроль якості, рух до безпаперового документообігу — кейс
  • Система електронного документообігу Smart Manager у Міністерстві освіти і науки Україникейс

Питання навіть не в тому, що у 2022 році багато українців, виїхавши за межі країни, змогли порівняти зручність, оперативність отримання державних послуг і дати справедливу оцінку технологічному рівню надання послуг в Україні. 

Важливим є те, що курс на створення легкого та оперативного доступу громадян до державних сервісів залишається незмінним і кроки до цього здійснюються попри всі виклики.

Цього року Україну на Digital GovTech Hackathon представляли і команди з якими IT-Enterprise має стратегічні цифрові партнерства це: Міністерство з питань євроінтеграції Міністерства цифрової трансформації України, Міністерство цифрової трансформації України, Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК), Дія.

Новини
Державні та комунальні установи
Електронний документообіг і BPM