IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Пряма лінія з командою IT-Enterprise: підсумки 2023 та стратегічні плани на 2024

2024.01.04
Новини
R&D
Пряма лінія з командою IT-Enterprise: підсумки 2023 та стратегічні плани на 2024

«Перший рік повномасштабної війни, 2022, був для для команди IT-Enterprise роком ,,виживання,, перебудови роботи, щоб подолати виклики від початку великої війни, зберегти команду, процеси та мати ресурси, щоб виконати проєкти, які з перших днів повномасштабного вторгнення ми почали спільно з владою та військовими. 

У 2023 році ми змогли більше переформатувати і стабілізувати процеси, працювати за новою стратегією і рік, попри всі виклики, був для нашої команди роком активного зростання і розвитку. Ми розширили роботу з клієнтами в ритейл, малим та середнім бізнесом. Ключовим став вектор з впровадження нашого досвіду та інновацій для задач оборонної галузі. Для України важливо мати технологічну перевагу, і наша команда максимально ділиться всіма напрацюваннями і технологічними рішеннями. 

У 2023 році ми стали фактично цивільно-військовою компанією. В цілому, для досягнення цілей у 2023 ми залучили до роботи 100 нових фахівців. Попри все ми розвиваємось, бачимо наскільки цінні наші можливості і бачимо можливості на майбутнє», — прокоментував Олег Щербатенко, CEO компанії IT-Enterprise. 

Протягом 2023 року компанія IT-Enterprise також відновила роботу з компаніями АТ Українська оборонна промисловість, розпочала нові проєкти з ДП Антонов. Виконала замовлення для Агенції оборонних закупівель. Компанія працювала з Міністерством фінансів над формуванням державного бюджету, постачала рішення Національному агентству запобігання корупції і Національному антикорупційному бюро.

Також, компанія розпочала співпрацю з фондом Повернись живим, а також нові етапи співпраці з агрокомпанією Нібулон, Fozzy group, Sportlife, Delta Sport. Продовжується співпраця з компаніями — лідерами галузей. Серед постійних клієнтів IT-Enterprise, як-от: Укрзалізниця, Укрпошта, Укрексімбанк, Укрнафта, ДТЕК, Interpipe, Roshen, МХП, Укролія. 

«Ми є лідерами цифрової трансформації великого і середнього бізнесу в Україні. IT-Enterprise створює продукти і впроваджує цифрові системи, які допомагають клієнтам ставати більш ефективними, здійснювати smart-трансформації, з використанням інноваційних інструментів та елементів Індустрії 4.0 та Індустрії 5.0. Ми допомагаємо компаніям адаптуватись та змінюватись. Посилюємо їх стійкість під час війни і на майбутнє», — відзначив Олег Щербатенко. 

Продукти IT-Enterprise добре відомі на зовнішніх ринках. Їх успішно впроваджують іноземні компанії, зокрема, Ducab, PGA Electric, а також українські компанії Interpipe, ДТЕК, Укрнафта. IT-Enterprise відома, як один з лідерів з впровадження рішень SmartFactory і SmartEAM. 

У жовтні 2023 року, IT-Enterprise була сертифікована на відповідність міжнародному стандарту ISO/IEK 27001 з інформаційної безпеки процесів розробки, впровадження, підтримки, постачання програмних продуктів і сервісів, безпечної інфраструктури та безперервності розвитку бізнесу. Також, проведено GDPR-compliance на відповідність вимогам General Data Protection Regulation. 

У 2024 році IT-Enterprise продовжить працювати над оновленням ядра флагманського продукту ERP+ системи IT-Enterprise для великого бізнесу, а також над модернізацією лінійки MASTER для малого, середнього і мікробізнесу. 

Одним з пріоритетів компанії лишається заміна ворожого софту з російським корінням 1С/BAS, який становить небезпеку для всіх українських користувачів. 

Також, компанія продовжить розвивати сервіси SmartTender.biz (електронний майданчик тендерних торгів), Anna Maly (діагностика промислового обладнання за допомогою ШІ), Signy (сервіс цифрового документообігу), SmartEAM і інноваційні розробки з використанням штучного інтелекту (зокрема, розвивати великі мовні моделі) та хмарних рішень, спрямованих на здешевлення продуктів для користувачів. В планах IT-Enterprise у 2024 році приєднання до «Дія.City». 

За словами Олега Щербатенко, у 2024 році очікується, що команда буде завантажена так же потужно як у 2023. «Для нас ключовою мотивацією є важливість цілей, ми бачимо, що наші можливості зараз потрібні, тому у 2024 ми налаштовані бути максимально ресурсними, включеними в усі процеси та результативними».  

.
IT-Enterprise працює більш як 35 років, супроводжує цифрову трансформацію найбільших компаній реального сектору економіки країни серед клієнтів — Interpipe, Ferrexpo, Нібулон, Епіцентр К, Укрпошта, Укрзалізниця та інші.

З перших днів повномасштабної війни команда IT-Enterprise спільно з органами влади оперативно здійснює критично важливі для України проєкти, зокрема, облік гуманітарної допомоги, імпульс з відновлення процесу закупівель, релокацію бізнесу. 

Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко є послідовним популяризатором філософії Industry 4.0 та Industry 5.0.

Новини
R&D