IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Команда IT-Enterprise допоможе Фонду «Повернись живим» модернізувати процеси обліку

2023.06.16
Новини
Державні та комунальні установи
Фінанси
Команда IT-Enterprise допоможе Фонду «Повернись живим» модернізувати процеси обліку

Команда IT-Enterprise почала перший етап робіт для Фонду «Повернись живим» який передбачає оптимізацією процесів закупівель, складського обліку й електронного обігу документів.

«Для нас велика честь співпрацювати з Фондом «Повернись живим» команда якого здійснює важливу, складну місію допомоги українським військовим. Ми сподіваємося, що модернізація процесів, наш глибокий досвід в цьому, принесуть хороші результати і після завершення робіт у команди Фонду процеси обліку потребуватимуть мінімум уваги», відзначив Олег Щербатенко, СЕО IT-Enterprise. 

«Наші спільні зусилля направлені на покращення роботи фонду та надання ще більшої допомоги нашим захисникам», прокоментував взаємодію Тарас Чмут, голова Правління Фонду «Повернись живим». 

Фонд «Повернись живим» працює з 2014 року, закуповує обладнання, яке допомагає рятувати життя військових, зокрема, тепловізійну оптику, квадрокоптери, автомобілі, системи спостереження та розвідки. «Повернись живим» є першою благодійною організацією в Україні, яка отримала дозвіл на закупівлю та імпорт товарів військового та подвійного призначення. Зокрема, командою організації придбано та передано до підрозділів Сил оборони комплекс ударного БПЛА Bayraktar TB2 у складі трьох безпілотників, наземної станції, керованих боєприпасів й іншого устаткування, 11 спеціальних броньованих автомобілів та 1460 кулеметів калібру 7,62-мм для 21 бригади ЗСУ.

Інструктори Фонду підготували понад 10 тисяч висококваліфікованих військових фахівців: саперів, снайперів, операторів безпілотних літальних апаратів і піхотного озброєння тощо. 

Українська продуктова IT-компанія IT-Enterprise працює більш як 35 років, супроводжує цифрову трансформацію найбільших компаній реального сектору економіки країни серед клієнтів Interpipe, Ferrexpo, Нібулон, Епіцентр К, Укрпошта, Укрзалізниця та інші. З перших днів повномасштабної війни команда IT-Enterprise спільно з органами влади оперативно здійснює критично важливі для України проєкти, зокрема, облік гуманітарної допомоги, імпульс з відновлення процесу закупівель, релокацію бізнесу

Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко є послідовним популяризатором концепції і технологій Industry 4.0 та 5.0. 

Новини
Державні та комунальні установи
Фінанси