IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Команда IT-Enterprise спільно з SK Group EU розпочали роботи з цифрової трансформації компанії «Укрпол»

2023.05.15
Новини
Виробництво DGO та FMCG
Виробництво
Команда IT-Enterprise спільно з SK Group EU розпочали роботи з цифрової трансформації компанії «Укрпол»

Команда IT-Enterprise розпочинає співпрацю та стартує проєкт цифрової трансформації «Видавничого дому "Укрпол"» — компанії, яка спеціалізується на виробництві поліграфічної продукції, зокрема упаковки, для різних галузей промисловості та є одним з лідерів індустрії.

Цифровим ядром, на якому буде розгорнуто комплексне рішення з управління виробництвом компанії «Укрпол» стала no/low-сode платформа IT-Enterprise. Таке рішення стало можливим завдяки тісній співпраці компанії SK Group EU, яка реалізує проєкти комплексної автоматизації бізнесу, та компанії IT-Enterprise, яка є лідером на ринку українських ERP-систем. 

«Наш досвід з автоматизації та оптимізації компаній показав, що тільки  використовуючи новітні IT-рішення, можна допомогти бізнесу стати лідером у своїй галузі. ERP-система від IT-Enterprise єдина українська система, орієнтована на комплексну автоматизацію великих підприємств та володіє потужними IT-продуктами для досягнення стратегічних бізнес-цілей підприємства», переконаний Юрій Свірський.

За словами СЕО SK Group EU Юрія Свірського, здійснення цифрової трансформації компанії «Укрпол» потребувало потужних IT-рішень, які гарантовано перетворять бізнес на лідера у своїй галузі.

«Ми зацікавлені впровадити найкращі технології та інновації в виробництво, щоб розвивати систему якості для наших клієнтів і партнерів. Сьогодні компанії-лідери активно йдуть шляхом цифровізації, впроваджують нові рішення для управління процесами, і ми є частиною цього руху», — відзначили в «Укрпол».

У рамках спільного проєкту команда IT-Enterprise оптимізує виробничі бізнес-процеси «Укрпол», переведе їх у цифровий вимір і впровадить низку сучасних управлінських інструментів.

Нові цифрові потужності покликані зробити виробництво більш продуктивним, зменшити час на передналаштування та відновлення, збільшити пропускну здатність і контролювати собівартість в тому числі за допомогою технологій Industry 4.0. 

В ході робіт також заплановано реалізувати принцип цифрового двійника (Digital Twins), який дозволяє відобразити офлайнові процеси у діджитал вимірі та підтримувати їхню актуальність за допомогою оновлення даних в режимі реального часу.

«Тепер в кожному пакунку смаколиків, в кожному блістері фармацевтичних препаратів та в кожній коробці улюбленого косметичного засобу компаній-виробників, які використовують упаковку створену потужностями «Укрпол», буде присутня частка інновацій від IT-Enterprise. Нові технології, які ми впроваджуємо разом з «Укрпол», дозволять компанії ще більше підвищити ефективність процесів і посилити свої лідерські позиції на поліграфічному ринку України», — відзначили в IT-Enterprise.

Цифрова трансформація «Укрпол» сприятиме підвищенню ефективності процесів та стане ще одним кроком в постійне вдосконалення взаємодії з клієнтами компанії.  

«Видавничий дім «Укрпол» виготовляє поліграфічну продукцію на власних виробничих потужностях, представництва компанії працюють в Україні і Польщі. Компанія надає широкий діапазон послуг з виробництва пакування в категоріях: зокрема, картонна, гнучке пакування, рекламна поліграфія і періодика, друк книг і журналів. Команда компанії налічує понад 600 кваліфікованих фахівців. 

Новини
Виробництво DGO та FMCG
Виробництво