IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise розпочала цифровізацію PDM/PML-процесів румунської PGA Electric

2023.05.11
Новини
Кабельно-дротова, металовиробнича промисловість
R&D
IT-Enterprise розпочала цифровізацію PDM/PML-процесів румунської PGA Electric

Українська продуктова IT-компанія IT-Enterprise (з залученням міжнародної ланки групи IT-Enterprise — команди Clobbi), розпочала проєкт цифровізації виробничих процесів румунської компанії PGA Electric, яка випускає кабельну продукцію, обладнання та матеріали для електроустановок.

В рамках співпраці передбачено, що українські фахівці впровадять рішення з управління даними про використання виробів та управління життєвим циклом продукції — PDM/PML, що сприятиме підвищенню ефективності процесів в компанії та бізнес-показників в цілому. 

PDM/PML-рішення забезпечує ефективне управління інформацією про виріб на всіх етапах (від проєктування до виробництва) та дозволяє відстежувати кожен виріб на всіх етапах його життєвого циклу, в тому числі на етапах розробки конструкторської документації та підготовки виробництва. 

Завдяки тому, що PDM/PML-стратегія реалізується всередині ERP-системи, з'являється можливість прораховувати можливу собівартість варіантів нового виробу й ефективне завантаження обладнання ще до етапу підготовки виробництва. 

Як відзначають в IT-Enterprise, попередній досвід впровадження PDM/PML-рішення у компаніях виробничого типу показує, що ці цифрові інструменти дозволяють скоротити шлях виводу продукції на ринок на 20-50%, ефективно контролювати витрати, вести розрахунки фактичної собівартості кабельно-дротової продукції у реальному часі та інше. 

«Україна має значні напрацювання в частині автоматизації промисловості, наша команда має багаторічну компетенцію у цій галузі. Ми продовжуємо активно працювати з українськими компаніями та раді розвивати партнерство з іноземними», — відзначив Олег Щербатенко, СЕО компанії IT-Enterprise. 

PGA Electric (Бая-Маре, Румунія) спеціалізується на виробництві кабельної продукції, обладнання та супровідних матеріалів для більше ніж 3 тисяч клієнтів. Компанія заснована у 2000 році, динамічно розвивається, розширюючи продуктову лінійку та логістично-виробничі потужності. Річний оборот складає понад 15 млн євро. 

Українська продуктова компанія IT-Enterprise понад 35 років рухає цифрову трансформацію промисловості України. Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко є популяризатором технологій і підходів Industry 4.0 та 5.0. Компанія працює з клієнтами в Східній Європі, а також розширила своє представництво в регіоні MENA, де впроваджує рішення для найбільших в регіоні виробників кабельно-дротової продукції — холдингу Ducab Group і компанії Elsewedy Electric.

Новини
Кабельно-дротова, металовиробнича промисловість
R&D