IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise модернізував роботу кол-центру НАЗК: фактичний показник зареєстрованих контактів складає 96%

2024.04.16
Новини
Державні та комунальні установи
Продажі
IT-Enterprise модернізував роботу кол-центру НАЗК: фактичний показник зареєстрованих контактів складає 96%

Команда IT-Enterprise оновила систему управління відносинами з клієнтами (CRM) кол-центру Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Був проведений технічний рефакторинг програмного рішення і нарощування додаткової функціональності. 

Головна мета цього проєкту цифрової трансформації це спрощення роботи кол-центру і отримання інструментів аналізу процесів. Поліпшену комунікацію між громадянами і НАЗК забезпечують просунуті функції оновленого кол-центру CRM.

«Цифрові інструменти допомагають працівникам НАЗК відстежувати навантаження на кол-центр CRM, визначати, коли потрібен додатковий персонал і як покращити обслуговування зменшити час очікування в черзі або час розмови. Оновлене рішення дозволяє бачити BI-аналітику як систематизовану інформацію у спеціальних панелях керування ІТ-системою», зазначає Олег Щербатенко СЕО IT-Enterprise.

Він підкреслив, що за допомогою інструментів системи CRM оператори кол-центру, маючи доступ до інформації та історії звернень клієнтів, зможуть швидше обробляти їхні звернення. Фактичний показник зареєстрованих контактів після оновлення CRM складає 96%. 

Нові можливості містять поліпшений інтерфейс користувача кол-центру CRM, розширений функціонал кол-центру, ВІ-аналіз роботи кол-центру та аналітику. 

Олег Щербатенко зауважує, що ці KPI допомогли удосконалити цифрову трансформацію у сфері комунікацій між НАЗК і громадянами, покращити ефективність обслуговування клієнтів та збільшити продуктивність агентства. 

«Завдяки оновленню технічного стеку кол-центру CRM оптимізовано швидкість комунікації агенції та дії операторів при отриманні вхідних дзвінків. Аналітичний блок та BI-аналізу даних дозволяють відстежувати продуктивність операторів та вплив їхньої роботи на результати кол-центру. Також можна відстежувати рівень завантаження лінії, щоб швидко реагувати на зміни та оптимізувати роботу кол-центру», резюмував Олег Щербатенко СЕО IT-Enterprise.

Зазначимо, що раніше команда ІТ-Еnterprise неодноразово впроваджувала рішення для розвитку прозорості роботи органів влади та спрощення доступу громадянам до державних послуг. Серед таких проєктів цифровізація процесів отримання послуг через е-приймальню для містян Червонограда, що реалізовано спільно з данськими партнерами.

Українська продуктова компанія IT-Enterprise рухає цифровізацію ключових компаній базових галузей України більш як 35 років. Серед клієнтів компанії — Укрпошта, Укрзалізниця, Епіцентр К, Інтерпайп, Укрнафта, Біосфера, DTEK, АПК-Інвест, Ольвія, ПБГ Ковальська, ПрАК АК Київводоканал, Comfy, Metro та інші.

У державному секторі — НАБУ, Агенція оборонних закупівель, Львівська міська рада, Вінницька міська рада, Міністерство науки і освіти, Міністерство інфраструктури, Міністерство фінансів України, ProZorro, Антимонопольний комітет та інші.

Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко є послідовним популяризатором рішень класу Industry 4.0 і Industry 5.0.

Новини
Державні та комунальні установи
Продажі