IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Компанії групи IT-Enterprise долучилися до Дія.Сіty

2024.04.03
Новини
IT, комунікації та медіа
R&D
Компанії групи IT-Enterprise долучилися до Дія.Сіty

IT-Enterprise стає резидентом Дія.City і вже розпочала процес інтеграції в екосистему, яка передбачає ліберальні трудові відносини, податкову стабільність, спрощенні процедури роботи з іноземними партнерами, інвестиціями та низку інших можливостей для резидентів. Першою до Дія.City приєдналася команда офіційного майданчика державних тендерів та аукціонів Prozorro — SmartTender.biz.

Наразі відбувається процес приєднання інших команд групи IT-Enterprise. Це розробники програмних продуктів для автоматизації облікових процесів малого та середнього бізнесу — MASTER і компанія-розробник no-code/low-code платформи — IT-Enterprise.

«Ми маємо довгострокові контракти як з галузеутворювальними Українськими компаніями, так і з замовниками послуг з інших країн. Це не тільки можливості, а й відповідальність. Тому ми зацікавлені динамічно розвиватися, постійно шукаємо елементи для забезпечення стабільності, наскільки вона можлива в сьогоднішніх умовах», — прокоментував рішення щодо резидентства Олег Щербатенко, СЕО IT-Enterprise. — «Я неодноразово відвідував різні формати технологічних парків в країнах Європи і можу сказати, що формат Дія.City не просто відповідає сучасним підходам, а й враховує унікальні потреби галузі в Україні. Це є особливо важливим зараз, коли повномасштабна війна та її наслідки створюють критичні ризики як для галузі, так і для економіки в цілому». 

Як відомо, ключова мета Дія.City сприяти становленню України в ролі міжнародного інноваційного хабу. Це, зокрема, передбачає:

  • зростання кількості інноваційних проєктів і робочих місць в IT-сфері;
  • сприяння розвитку IT-бізнесу шляхом спрощення умов оподаткування та введения альтернативних моделей найму;
  • залучення більшої кількості інвестицій в українські компанії та стартапи завдяки використанню інструментів англійського права;
  • збільшення частки високотехнологічних продуктів у валовому внутрішньому продукті (ВВП) країни.

Інтенсивний розвиток інноваційної складової економіки, перехід компаній державного та корпоративного сектору до цифрової зрілості є пріоритетом команд IT-Enterprise, відповідає місії та цінностям компанії.

Команди групи неодноразово виступали ініціаторами форумів, конференції, стратегічних сесій для Українського бізнесу з тематики Industry 4.0 і Industry 5.0. 

Новини
IT, комунікації та медіа
R&D