IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Олег Щербатенко, СЕО IT-Enterprise, виступив на Human Capital Forum 2019

2019.11.27
Новини
Олег Щербатенко, СЕО IT-Enterprise, виступив на Human Capital Forum 2019

На Форумі для власників та керівників бізнесу, HR-директорів та директорів з розвитку бізнесу йшлося про стан HR сьогодні, нові можливості та функції. Якщо екоорієнтоване та звичне до швидких змін покоління Z диктує свої правила для роботодавців, то співробітники старшого віку складно переживають трансформації. Все тому, що страх до нового зупиняє перед бажанням зрозуміти та очолити зміни і повірити в їх ефективність. Така невпевненість, навдивовиж, існує, в першу чергу, в HR-керівників.

«Industry 4.0 – створює нові професії» - так звучала тема Олега Щербатенка. Він показав ретроспективу Industry 4.0 – від першої промислової революції – до сьогодні.

«Кожна революція не лише знищує професії, але й створює нові», – підкреслив Олег Щербатенко. На прикладі вже впроваджених рішень для Interpipe, ПАТ «Укрнафта» та інших клієнтів, СЕО IT-Enterprise переконав, що дігіталізація спрощує роботу персоналу і не вимагає особливих знань. Навички використання смартфону – зазвичай достатні для роботи у цифровому форматі. Саме тому вони так затребувані клієнтами IT-Enterprise. Сучасні рішення – адаптовані і покликані прискорити процеси й допомогти людині витрачати мене часу та зусиль. Це дає змогу уникнути значних скорочень персоналу та/або дати змогу людям опанувати новий, цікавий фах, що вимагає менше фізичних зусиль – а тому можливий для людей старшого віку.

Детальніше про рішення IT-Enterprise – тут.

Новини