IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Лантманнен Акса (Lantmännen) впровадила керування основними фондами через мобільний застосунок, розроблений IT-Enterprise

2022.08.27
Новини
Агросектор і харчова промисловість
Ремонти і обслуговування
Лантманнен Акса (Lantmännen) впровадила керування основними фондами через мобільний застосунок, розроблений IT-Enterprise

Найбільший в Україні виробник швидких сніданків Лантманнен Акса (Lantmännen) впровадив керування основними фондами через мобільний застосунок SmartEAM від компанії IT-Enterprise. Таким чином, компанія стала однією з перших в Україні, хто оперативно перевів управління компанією з використанням максимально сучасних цифрових рішень і продовжує розвивати компанію в концепції Industry 4.0. 

Тепер за допомогою мобільного застосунку, технічні спеціалісти, в режимі онлайн, мають змогу контролювати основні технічні процеси пов’язані з станом виробничого обладнання: планування ремонтів та оглядів, позмінний контроль технічного стану обладнання, створення заявок на ремонт або технічне обслуговування, ведення електронного архіву документації, збереження повної історії технічного обслуговування тощо. 

«Впровадження системи SmartEAM значно підвищило швидкість виявлення невідповідностей в роботі обладнання, змінило та систематизувало культуру технічного догляду, відзначили в компанії Лантманнен Акса. Розвиток і ще раз розвиток. Кожного дня роблячи крок на зустріч покращеній версії себе». 

«Компанія АХА (Lantmännen) звернулася з запитом налаштування безперебійної роботи виробничих ліній. Їх цікавила технологія предиктивного обслуговування (Predictive Maintenance) обладнання. Тепер кожен співробітник AXA на початку робочої зміни отримує завдання на обслуговування обладнання, яке розрахував штучний інтелект (Artificial Intelligence, AI).

Такий підхід допомагає зменшити кількість зупинок основного обладнання. Скорочується вартість обслуговування, час доставлення запчастин для ремонту та враховує ще багато інших елементів ефективності», — коментує Олег Щербатенко, директор IT-Enterprise.

ПрАТ Лантманнен Акса українське представництво корпорації Lantmännen — лідера у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики. Компанія є найбільшим виробником швидких сніданків на основі зернових «START!», «АХА» та «Finn Crisp» в Україні, експортує свою продукцію у країни СНД, Європи, ОАЕ, Йорданії, Китаю тощо.

Як відомо, напередодні в IT-Enterprise розповіли які чинники допомагають Українським компаніям успішно здійснювати релокацію.

Кейс: У 3 рази швидше реагування на «alarm system», керування обладнанням зі смартфона в AXA — Lantmännen за посиланням.

Новини
Агросектор і харчова промисловість
Ремонти і обслуговування