IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Компанії IT-Enterprise і GigaCloud впровадили спеціальні умови з безкоштовного тесту та міграції на хмарну інфраструктуру

2022.05.11
Новини
Компанії IT-Enterprise і GigaCloud впровадили спеціальні умови з безкоштовного тесту та міграції на хмарну інфраструктуру

Стратегічне багаторічне партнерство IT-Enterprise і GigaCloud надає клієнтам якісні програмні рішення в надійній хмарній інфраструктурі для бізнес-підприємств України. Як для корпоративних клієнтів, фінансового-промислових груп, так і більш локальних компаній.

Партнерство всередині IT-спільноти активно сприяє розвитку українського ринку хмарних послуг. Крім того, дозволяє швидко відмовитися від російських програмних продуктів, як-от 1С, BAS, Бітрікс24, amoCRM тощо. 

У підсумку ви маєте можливість перейти на 100 % українські бізнес-рішення IT-Enterprise. У такий спосіб підтримаєте економіку країни й отримаєте сучасні програмні рішення класу ERP.  

Використання хмарних рішень IT-Enterprise забезпечує швидкий старт роботи, гнучкість використання, масштабування у майбутньому, оперативну підтримку законодавства, найкращі практики та методології проєктів, багаторівневе планування та оперативне перепланування будь-якого напрямку діяльності.

Наразі діють спеціальні умови для нових клієнтів  IT-Enterprise з використання хмарної інфрастуктури GigaCloud:

  1. Безкоштовний тест до 3-х місяців.

Експерти GigaCloud надають безкоштовний тест до трьох місяців на період упровадження програмного забезпечення. Здійснюють цілодобову технічну підтримку клієнтів.

  1. Безкоштовна міграція супутніх сервісів і додатків.

Експерти GigaCloud забезпечують безкоштовну міграцію супутніх сервісів і додатків. Виконують усі види робіт на хмарній інфраструктурі для успішної міграції. Допомагають реалізувати у хмарі проєкти будь-якої складності.

Спеціальні умови діють за промокодом Cloud IT Enterprise.

Новини