IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise забезпечила запуск електронного документообігу в Агенції оборонних закупівель

2024.05.29
Новини
Державні та комунальні установи
Електронний документообіг і BPM
IT-Enterprise забезпечила запуск електронного документообігу в Агенції оборонних закупівель

IT-Enterprise завершила перший етап переходу на електронний документообіг державного підприємства Міністерства оборони України Агенції оборонних закупівель. Цифрове партнерство вже триває понад один рік, а сам проєкт охопив диджиталізацію бізнес-процесів, внутрішніх і зовнішніх комунікацій.

Фактично система документообігу Агенції оборонних закупівель потребувала негайного переходу в електронний формат, і тому стала першим напрямком, який було зацифровано. Серед запитів були: використання електронних послуг і ефективна взаємодія із зовнішніми організаціями для проведення закупівель.

«Щоб оптимізувати процеси документообігу в Агенції оборонних закупівель, команда IT-Enterprise забезпечила реалізацію ухваленого рішення щодо відмови від паперових документів і переведення їх в електронний формат. Це значно спростило роботу з документами і скоротило час їхнього опрацювання до хвилин. Завдяки цифровізації процеси стали мобільними, швидкими і доступними», зазначає Олег Щербатенко, засновник і СЕО IT-Enterprise.

Електронний документообіг спростив роботу з документами не лише на персональних комп'ютерах — відповідний застосунок Smart Manager доступний для інсталяції і на смартфонах. Це дає користувачам більшу мобільність та продуктивність робочих процесів. Окрім цього, робота з цифровими документами відбувається через ідентифікацію із підтримкою КЕП (Дія.Підпис тощо), що допомагає уникнути шахрайства та мінімізує розвиток корупційних схем. 

«У держсередовищі дуже важливим є питання прозорості процесів цифровізація обліку забезпечує ефективний аудиторський та фінансовий облік, як вимогу суспільства», резюмував Олег Щербатенко.

У межах співпраці фахівцями IT-Enterprise впроваджено інформаційну екосистему управління підприємством на базі єдиної цифрової платформи. Це дозволило комплексно оптимізувати та додати ефективності роботі державного підприємства.

Проєкт цифровізації поетапно охопив автоматизацію основних бізнес-процесів Агенції оборонних закупівель, серед яких і фінансовий облік за міжнародними стандартами обліку, планування руху коштів і прогнозування фінансового стану тощо.

Команда IT-Enterprise завдяки своїм IT-рішенням має унікальні можливості і експертизу, щоб впроваджувати цифрові проєкти, підвищувати ефективність операцій та забезпечувати сучасний рівень автоматизації бізнес-процесів.



Агенція оборонних закупівель утворена з метою створення інтегрованої системи закупівель в Міністерстві оборони України. 
Діяльність ДП Міністерства оборони України «Агенція оборонних закупівель» регламентується наступними законами та нормативно-правовими актами: Закон України від 17 липня 2020 року № 808-IX «Про оборонні закупівлі» і Закон України від 25 грудня 2015 року №922-VIII «Про публічні закупівлі».

Новини
Державні та комунальні установи
Електронний документообіг і BPM