IT.UA - home page

Меню
Aside section
ПОВЕРНУТИСЯ ДО КЕЙСІВ

Ефективне оперативне управління виробництвом за допомогою Smart Manager у АТ «ФЕД»

Аерокосмічна промисловість
Ефективне оперативне управління виробництвом за допомогою Smart Manager у АТ «ФЕД»
масштаб500+ співробітниківkpiскоротити час проходженння документів в компанії
ПродуктВиробництвоТривалість проекту1 рік
Рік кейсу2017КраїнаУкраїна
ГалузьАерокосмічна промисловістьЗамовникПАО «ФЕД»

Цілі проекту

ПАТ «ФЕД» — сучасне механообробне виробниче підприємство, яке виробляє складні вузли і модулі для підприємств авіакосмічної галузі в усьому світі. Особливість підприємства - висока якість створених виробів, що стало для компанії запорукою конкурентоспроможності на глобальному ринку.

Завдання підприємства — випускати якісну продукцію в прийнятні терміни і ціною нижчою ніж у конкурентів. Це досягається завдяки постійному вдосконаленню технології виробництва: використання сучасного обладнання, контроль якості випуску продукції, і професійній підготовці кадрів.

Компанія удосконалює виробничі процеси і інформаційну платформу. Для керівництва розвиток підприємства — означає розвиток системи управління бізнесом.

Опис проекту

У лютому 2017 року «ФЕД» перейшов зі старого паперового документообігу на роботу в системі Smart Manager від IT-Enterprise. Smart Manager — це універсальний інструментарій управління завданнями, проектами і електронним документообігом на єдиній платформі. З моменту введення в експлуатацію нової ІТ-системи підприємство веде в ній всю вхідну і вихідну документацію, а також адміністративні доручення, службові записки, інформування про заходи.

Завдяки реінжинірингу електронних бізнес-процесів вдалося скоротити час проходження документів в компанії. На підприємстві позбулися ситуації, коли деякі учасники команди не ознайомлені з документом або змінами до документів.

Ведення технічного архіву інформації виключило ситуації, коли співробітники не ознайомлені зі змінами і продовжують працювати за старими кресленнями.

Тепер уповноважені співробітники своєчасно отримують повідомлення про зміни документів.

Ключові фактори проекту

На 45% скоротився час проведення документів на підприємстві.

Результати роботи

Випробувавши можливості системи Smart Manager на практиці, керівництво «ФЕД» розпорядилося реалізувати на її основі HelpDesk- систему технічної підтримки з обслуговування ІТ-інфраструктури підприємства.

Тепер всі заявки на обслуговування елементів ІТ-інфраструктури подаються через Smart Manager. Завдяки засобам аналітики, керівництво оперативно відстежує хід виконання завдань і обсяги робіт, виконуваних ІТ-підрозділом заводу, а також гнучко керує завантаженням ІТ-фахівців.

Ще одна особливість Smart Manager — підтримка всіх мобільних платформ. За допомогою смартфону співробітники можуть оперативно «за місцем» вводити в систему дані про хід виконання завдань, а керівники підприємства бачать завантаження підлеглих, хід виконання завдань, і при необхідності можуть вносити корективи.

Таким чином, використання сучасних технологій, дозволило Smart Manager підвищити ефективність оперативного управління підприємством.

Керівництво «ФЕД» зазначає, що Smart Manager в найкоротші терміни став універсальним інструментом з управління бізнесом — спростив виконання щоденних рутинних операцій і скоротив час їх виконання.

Get in touch

Отримати
нашу бізнес пропозицію
Отримати
нашу бізнес пропозицію
Заповнити форму