IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

За місяці повномасштабної війни Українська IT-спільнота навчилася працювати 24/7 і за найвищими стандартами — Олексій Щербатенко

2022.09.13
Новини
Продажі
За місяці повномасштабної війни Українська IT-спільнота навчилася працювати 24/7 і за найвищими стандартами — Олексій Щербатенко

За місяці повномасштабної війни Українська IT-спільнота не тільки отримала потужні виклики та втрати, а здобула новий досвід, унікальний для всього сучасного світу. 

«Ринок звужується, всі ми зіштовхнулися із надскладними викликами, і перебуваємо в процесі постійного виконання завдань. Для національної, 100% Української компанії це непросто. Але ми підвищуємо ставки, робимо амбіційні кроки на розширення географії роботи. І, я переконаний, що сьогоднішній досвід, через пошук нових рішень, робить IT-індустрію сильнішою», — відзначив Олексій Щербатенко, партнер і співвласник IT-Enterprise, під час дискусії «Talk to Ukraine. Session #7: Українське ІТ в умовах війни: нові горизонти». 

Сьомий ефір розмови, яку організувала Асоціація IT Ukraine, був присвячений майбутньому розвитку українського технологічного сектора на національному та глобальному рівнях, досягненням, які стали можливими попри всі виклики та ризики воєнного часу (відеозапис ефіру).

В обговоренні також взяли участь:
▪ Роман Кучерявенко, Global Head of Service Delivery for Digital Engineering, Luxoft.
▪ Наталія Андрейчук, CEO Viseven Europe.
▪ Анна Щербакова, Операційна директорка GlobalLogic Україна.
Модерувала бесіду Ірина Мануковська, CMO at JEVERA software solutions. 

Учасники зокрема обговорили успішні кейси в індустрії за період, а також поділилися баченням зон росту для Українського IT. 

Як відомо, компанія IT-Enterprise в перший тиждень після 24 лютого 2022 року створила національну автоматизовану систему закупівель спільно з АТ Укрзалізниця та Обласними військовими адміністраціями (ОВА), облік гуманітарної допомоги, а також розпочала роботи по цифровізації бізнес-процесів для компаній, які мають на меті підвищити мобільність компанії в умовах військової ситуації. Кейс за посиланням.

Новини
Продажі