IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Володимир Красотін, директор департаменту ІТ ПАТ «Укрнафта», розповів про переваги впровадження системи IT-Enterprise

2019.09.30
Новини
Володимир Красотін, директор департаменту ІТ ПАТ «Укрнафта», розповів про переваги впровадження системи IT-Enterprise

Захід Microsoft Ukraine, присвячений енергетиці майбутнього, об’єднав кращі практики лідерів галузі. Кейс «Укрнафти» для IT-Enterprise є показовим: за дуже стислий строк розробники створили зручну якісну систему ERP з урахуванням найскладніших потреб замовника. Мова про швидке та ефективне впровадження глобальних змін: консолідацію структурних підрозділів та спрощення механізмів управління компанією.

Що мали: застаріле обладнання, децентралізовану інфраструктуру, значну кількість облікових систем та розрізнені, «неуніфіковані» бізнес-процеси.

Що отримали: «хмарний» та «наземні» дата-центри, 100% консолідовану інфраструктуру, заміну старих облікових систем єдиною системою ERP, доступ до сучасних технологій Microsoft, нові процеси в ERP, візуалізацію інфраструктури та віддалену підтримку користувачів.

Також йшлося про те, як швидко навчити співробітників користуватись сучасними ІТ-інструментами та що вже планує «Укрнафта» на майбутнє. Керівник проекту з боку IT-Enterprise – Андрій Лаврухін.

На зустрічі дискутували про можливості для цифрової трансформації енергетичних компаній, ньюанси впровадження й тиражування рішень, враховуючи тонкощі галузі.

Новини