IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Другий Landscape Industry 4.0 in Ukraine

2019.08.26
Новини
Другий Landscape Industry 4.0 in Ukraine

Друга версія Landscape Industry 4.0 in Ukraine, розвиток інновацій та експорту, цікаві дискуссії і прогнози – на конференції в Києві АППАУ зібрала лідерів галузі.

Повний аналітичний огляд «Landscape Industry 4.0 in Ukraine» підготувала й презентувала АППАУ. Конференція в Києві зібрала лідерів галузі: Олег Щербатенко, Ярослав Недашковський, Наталія Луковська, Юрій Тихонов, Олександра Альхимович, Микола Князевич, Наталія Веремеєва і багато інших.

Як і в минулій версії, на лендскейпі найчастіше згадується IT-Enterprise. Виступ Олег Щербатенко, голови правління АППАУ і директора IT-Enterprise був про реальні кейси успішної цифровізації, про спільну роботу з партнерами в межах екосистеми, про очікування від держави.
Наталія Луковська, головний інженер з Discovery Drilling Equipment озвучила приклади високого інженерного рівня в машинобудуванні, переходу на цифрові технології (3D/PDM/PLM/digital twins). Ярослав Недашковський, лідер команди розробників від компанії SoftElegance, яка раніше працювала виключно на західних ринках – тепер пропонує рішення для українських замовників: вони дозволяють прогнозувати попит на ринку електроенергії з точністю до 98%.

Панельні дискусії стосувались позиціонування українських інноваторів 4.0 на міжнародній арені. Інноваційний маркетинг є перевагою конкурентів з розвинутих країнах, хоча технічно наші розробники часто на більш високому рівні. Йшлося також про розвиток і стан екосистем.

Ознайомитись із лендскейпом можна за посиланням.

Новини