IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Розвиток екосистеми IntegrateIT й міжнародних кроспартнерських відносин із країнами регіону MENA

2021.10.03
Новини
Розвиток екосистеми IntegrateIT й міжнародних кроспартнерських відносин із країнами регіону MENA

Експертиза у реінжинірингу і досвід упровадження рішень за технологіями Industry 4.0 у Східній Європі, Азії й Африці дають змогу експертам IT-Enterprise надавати вагомі поради й рішення для посилення конкурентоспроможності як бізнесам, так і економікам держав загалом.

Руслан Назаренко, експерт із цифрової трансформації IT-Enterprise, CEO Clobbi World, наразі є Радником із науково-технічних питань Президента Міжнародної Торгової Палати України (ICC Ukraine). Одне з ключових завдань — це розвиток партнерських відносин між Україною та країнами Близького Сходу й Північної Африки (регіон MENA).

Головні напрями роботи Руслана Назаренка у ролі Радника із науково-технічних питань, це:

  • Розвиток партнерської комунікації з ключовими промисловими виробниками.
  • Поглиблення економічних відносин і розвиток партнерства за напрямами: IT (Information Technology) й OT (Operational Technology) екосистеми IntegrateIT і міжнародних торгових кроспартнерських відносин.

Цифрова трансформація бізнесів клієнтів фахівцями IT-Enterprise сприяє користі партнерів екосистеми й розвитку економік країн.

IT-Enterprise за швидкістю й масштабом упроваджень проєктів цифрової трансформації в Україні не має рівних. Про це свідчать проєкти цифровізації «Укрпошти», Elsewedy Electric, INTERPIPE.

Expo 2020 Dubai — команда Clobbi World представляє ICC Ukraine

На початку жовтня 2021 року в Дубаї (ОАЕ) стартувала всесвітня багатогалузева виставка Expo 2020 Dubai. Вона триватиме до квітня 2022 року та об’єднає учасників зі 192 країн.

У складі групи від Міжнародної Торгової Палати України (ICC Ukraine) виставку відвідають представники IT-Enterprise: Руслан Назаренко, CEO Clobbi World і Олексій Євсюков, CCO Clobbi World. Головна мета візиту — налагодження ділових зв'язків і пошук можливостей для розгортання міжнародної співпраці у сфері бізнесу й технологічного розвитку.

Це вдале місце для промоції розробок IT-Enterprise, адже тематичні зони Expo 2020 Dubai присвятять сталому розвитку, мобільним рішенням і можливостям, які відкривають нові технології для різних галузей. Зокрема, в окремих павільйонах виставки презентують практичні втілення інновацій — штучний інтелект (Artificial Intelligence, AI) (Велика Британія), провідне приладобудування (Німеччина), віртуальну реальність (Augmented Reality, AR) (Південна Корея) тощо. Український павільйон присвячений інтелектуальним рішенням і смартпідходам.

Ви теж можете знайти приклади практичного втілення смарттехнологій, орієнтовані на оптимізацію бізнес-процесів на сайті www.clobbi.com.

Новини