IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise створила програму IntegrateIT для інтеграторів і Регіональних центрів Industry 4.0

2021.10.06
Новини
Машинобудування
Виробництво
IT-Enterprise створила програму IntegrateIT для інтеграторів і Регіональних центрів Industry 4.0

23 вересня 2021 року IT-Enterprise разом з АППАУ оголосили про запуск нової екосистемної програми IntegrateIT. Програма спрямована на об'єднання системних інтеграторів, інжинірингових компаній, постачальників обладнання та на розвиток Регіональних центрів Industry 4.0 (Центрів 4.0).

В епоху Industry 4.0 вимоги до швидкості управління виробництвом істотно зросли. У конкурентних умовах необхідно приймати рішення в режимі онлайн.

Ключові цілі програми IntegrateIT — це скорочення вартості й прискорення термінів розробки застосунків для надання управлінської інформації про роботу обладнання. Застосунки допомагають керувати параметрами якості продукції, що виготовляється, параметрами стану обладнання для оцінки необхідності його обслуговування і ремонту тощо.

Інформація необхідна в режимі онлайн для прийняття обґрунтованих і своєчасних рішень з управління виробництвом, якістю, обслуговуванням і ремонтом обладнання, логістикою тощо. Інформація потрібна не на папері, а на мобільних пристроях, виробничих девайсах, планшетах тощо.

Вартість створення подібних застосунків лише збільшується через істотне зростання вартості оплати роботи програмістів. Крім того, в Україні існує постійний дефіцит ІТ-фахівців для розробки програмного забезпечення. Він пов'язаний із ростом аутсорсингових замовлень із інших країн.

IT-Enterprise за програмою IntegrateIT надає партнерам Low-code/No-code-інструменти для швидкої розробки застосунків не програмістами, а бізнес-аналітиками. А саме: конструктори для створення веб-додатків і мобільних застосунків, чат-ботів і дашбордів, AR/VR сцен (сцен доповненої і віртуальної реальності) і бізнес-процесів (BPM) тощо.

Також IT-Enterprise за програмою IntegrateIT надає партнерам безкоштовний доступ до курсів навчання по роботі з конструкторами і засобах розробки.

Програма IntegrateIT дозволить істотно знизити витрати партнерів — системних інтеграторів, що дозволить їм розробляти персоналізовані застосунки для клієнтів. Так, клієнти з різних індустріальних галузей отримають більше сучасних бізнес-інструментів для онлайн-управління виробництвом, якістю, ремонтом, логістикою, ланцюгами постачання тощо.

Результатом програми IntegrateIT для клієнтів буде отримання істотного ефекту — зниження запасів незавершеного виробництва на 20%, скорочення циклу виробництва на 25%, скорочення витрат на виконання ремонтів на 30% тощо.

Запуск програми IntegrateIT — це ще один крок від IT-Enterprise з розвитку екосистеми Industry 4.0 в Україні. Центри 4.0 при вишах отримають можливість навчати студентів сучасним Low-Code/No-Code-інструментам створення застосунків і використовувати на практиці технології Industry 4.0.

Підвищення компетенції і можливостей українських Центрів 4.0 дозволить їм стати учасниками європейської мережі DIH (Digital Innovation Hub). Наразі учасниками мережі DIH є Центри 4.0 Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Національного університету «Львівська політехніка» тощо.

Новини
Машинобудування
Виробництво