IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

«Рік всі мали шалене психологічне навантаження, але не думали про свої почуття», — в IT-Enterprise створили програму емоційної підтримки команди

2023.02.27
Новини
«Рік всі мали шалене психологічне навантаження, але не думали про свої почуття», — в IT-Enterprise створили програму емоційної підтримки команди

Українська компанія IT-Enterprise створила для співробітників програму емоційної та психологічної підтримки. Тепер у фахівців ITE є можливість щоденно взаємодіяти з сертифікованими психологами й отримувати інструменти для покращення свого емоційного стану. Програма стартувала в лютому і стала особливо актуальною напередодні річниці початку великої війни. Так, фахівці зі служби емоційної підтримки заздалегідь попередили про те яким може бути “синдром річниці” і як можна знизити його вплив. 

“За цей рік всі ми мали надзвичайне навантаження, але не думали про власні почуття, були сконцентровані на тому, щоб робити по максимуму для країни, родин, друзів, галузі кожен на своєму місці робив абсолютно героїчні дії: від покупки бронежилетів до роботи над програмами обліку гуманітарної допомоги. Відзначив засновник, СЕО компанії IT-Enterprise Олег Щербатенко. Водночас, наша команда, люди це найцінніше, і ми шукаємо шляхи підтримувати колектив, щоб кожен з колег мав можливість подумати про себе, за потреби покращити емоційний стан”. 

Для того, щоб всі звернення були максимально конфіденційними та ефективними до програми було залучено незалежну сертифіковану компанію, яка надаватиме послуги та працюватиме зі всіма зверненнями від співробітників IT-Enterprise. Так в рамках програми співробітники матимуть можливість, зокрема, зменшити негативні наслідки війни для психіки, сформувати заново втрачені опори, посилити навички психологічної стійкості.

Новини