IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

Проекту MASTER виповнюється рік

2018.09.12
Новини
Бухгалтерія
Проекту MASTER виповнюється рік

Рівно рік тому, 12 вересня 2017 року, відбувся офіційний запуск проекту MASTER:Бухгалтерія — нового унікального продукту для ведення бухгалтерського і податкового обліку для підприємств малого та середнього бізнесу України. Команда розробників IT-Enterprise брала активну участь у створенні технічної частини рішення, і за підтримки досвідчених бухгалтерів і фахівців команди MASTER створили програмний продукт для бухгалтерів України в рекордно короткі терміни.

Володимир Михайлов, технічний директор IT-Enterprise

"Реакцію ринку на новий продукт передбачити дуже складно: будь-то випуск ІТ-рішення, модернізованої марки автомобіля або незвичайного смаку морозива. Восени 2017 роки команда MASTER теж була в передчутті побачити реакцію українського ринку на вихід програмного продукту MASTER:Бухгалтерія. Указ Президента річної давності став для команди розробників IT-Enterprise повною несподіванкою. Ми проаналізували ситуацію, і досить швидко прийшла ідея: випустити для малого і середнього бізнесу ІТ-рішення по веденню бухгалтерського обліку. І можна сказати, що за цей рік це рішення відбулося. Наше стратегічне завдання — забезпечити нашим клієнтам гідний рівень сервісу і якісне ІТ-рішення. Роботи дуже багато, але ми любимо такі виклики, адже для нашої компанії це — нові цілі, а для країни — крок вперед в секторі ІТ-рішень для бухобліку " — прокоментував цю подію технічний директор IT-Enterprise Володимир Михайлов.

За рік самостійного шляху, MASTER не тільки зміг досягти запланованих цілей, але і почав міняти ринок рішень для бухгалтерського обліку в Україні. Ідеологію MASTER про те, що програмний продукт для бухгалтерського обліку повинен бути комплементарним і максимально автоматизувати всі процеси, перетворюючи бухгалтера в фінансового фахівця, сьогодні поділяють понад 1200 компаній по всій Україні.

Марія Галелюка, керівник проекту MASTER

"За цей рік ми розробили і постійно вдосконалюємо програму-платформу MASTER, що дає можливість будувати унітарну структуру підприємства або установи, забезпечуючи комплексні рішення. Ми створили якісний продукт, підтвердили якість сертифікацією. IT-рішення MASTER отримав сертифікат Г-2, що дуже важливо для бюджетних установ. За короткий проміжок часу в 12 місяців ми створили ряд базових конфігурацій: MASTER:Бухгалтерія для малого і середнього бізнесу, MASTER:Зарплата і Кадри, галузеві рішення: MASTER:Агро і MASTER:Бухгалтерія для бюджетних установ. Скоро будуть випущені нові спеціалізовані рішення — MASTER:HoReCa, MASTER:МСФЗ, MASTER:ЖКГ, MASTER:Retail " — коментує результати керівник проекту MASTER Марія Галелюка.

Команда IT-Enterprise пишається тим, що причетна до такої важливої ​​для українського користувача і унікальному для українського ринку проекту. Бажаємо команді MASTER розвитку і успіху!

#ми_з_MASTER

Новини
Бухгалтерія